Automatska naplata parkiranja u garaži iza SNP-a

"Parking servis" će od ponedeljka, 10. oktobra, početi automatsku naplatu parkiranja u garaži kod SNP-a.

Automatski način naplate funkcionisaće tako što vozač na ulazu u garažu uzima tiket sa podacima o početku korišćenja parkinga, koji je dužan da sačuva. Na kraju parkiranja odlazi sa tim tiketom do automata koji očitava podatke za naplatu, tu plaća, a tiket mu, prilikom izlaska sa parkirališta kod izlazne rampe, služi kao identifikacija da je parkiranje plaćeno.

Uputstvo o naplati nalazi se na displeju automata. Automat prima i papirni novac i kovanice.

"Parking servis" planira postavljanje ovakvog automata za naplatu i na zatvorenom parkiralištu kod Instituta u Sremskoj Kamenici.

  • dule

    08.10.2016 13:24
    Ne razumem zašto ovde nije jednostavno uvedena plava parking zona.

    Jedino ako je planiraju da rasformiraju Parking Servis, a da se na ovaj način naplaćuje parking na u ovakvim garažama. Onda podržavam.
  • Observer

    08.10.2016 09:00
    Piši propalo
    Već vidim razbijen automat, zbog raznih razloga. Računajte odmah na bar jedno radno mesto čuvara, ili blagajnice. Ne može to proći u ovoj kaubojštini. Jeste lepo zamišljeno, kao i mnoge druge stvari, ali prognoza o održanju je loša.
  • Liman3

    07.10.2016 18:01
    A sto....
    ...se naplacuje parking u Sr.Kamenici kod instituta? Treba da vas je sramota sto naplacujete ljudima koji dodju tamo da se lece ili vide svoje najmilije koji su bolesni! Sramota jedna, bolje naplacujte tamo gde ste napravili svojim rukama parkinge a ne sto su nase dede i ocevi napravili i sad ste vi pametni to prisvojili i na tudjoj muci zaradjujete! Fuj, gadi mi se vise Novi Sad i Srbija, sto pre odavde odem bice mi lakse da se vise nikad ne vratim u ovu prokletinju od zemlje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.