FOTO: Najbolji novosadski đaci od danas na bilbordima

Oko 120 najboljih novosadskih đaka, od danas se nalaze na 20 bilborda širom grada.
Među njima su dva hora, dva učenička tima i đaci koji su ostvarili uspeh na pojedinačnim takmičenjima. Sve fotografije, pogledajte OVDE.
 
Sve ovo deo je projekta Udruženja za promociju društvene odgvornosti "Učim + Znam = Vredim".
 
Ovo je druga godina da se projekat realizuje, a u udruženju kažu da su veoma zadovoljni napretkom koji su postigli. "Ovaj put odazvalo se 14 škola sa teritorije Novog Sada, tako da se na bilbordima nalaze fotografije đaka iz sedam osnovnih i sedam srednjih škola. Osim toga, ove godine uspeli smo da ostvarimo cilj i proširimo projekat van teritorije grada. Tako će ove nedelje bilborde sa najboljim đacima dobiti i opštine Srbobran i Sremski Karlovci, dok će opština Temerin reklamne panoe sa fotografijama najboljih đaka dobiti sredinom decembra", navode u tom udruženju. 
 
Fotografije nekih učenika po drugi put su na bilbordu. Nikola Spasić, Maja Varga i Aleksa Žigić su nastavili da ostvaruju izuzetne rezultate na takmičenjima, te ih i ove godine Novosađani mogu videti među najboljim đacima na reklamnim panoima širom grada. 
 
Udruženje za promociju društvene odgovornosti pokrenulo je ovu akciju sa ciljem da, uz podršku Pokrajinske vlade i lokalnih samouprava u mestima gde se projekat realizuje, podstakne pozitivne društvene vrednosti i promoviše najbolje i najmlađe. Projekat uključuje učenike koji su ostvarili i najveće uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti, tokom aktuelne školske 2015/2016. godine.
  • Olivia

    16.11.2016 12:04
    Ajmo do besmisla
    Da li bi ovi što ispravljaju krive Drine ikad bili zadovoljni? Isti ljudi drobe o popularnosti starleta i rijalitija, ali kada se pokuša podići popularnost vredne dece, onda vade paragafe i opet drobe. Sami se ne bi pomakli ništa da urade, ali su vrsni kritičari. Vodite svoje živote, aman!
    p.s. Jedva probrah reči (da ih uklopim u politiku portala) za vas, dokona pučino!
  • @Jovina

    15.11.2016 13:47
    Pa sta te kosta da odes da sajt te NVO i vidis ima li stvarno tih brojeva telefona?
  • inace

    15.11.2016 08:21
    suma koja je navedena za bilbord je samo deo sume koju porodica uloži u dete za takmičenje a ne ministarstvo i škola

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti