Uskoro tender za rušenje ostataka zgrade RTV

Ostaci zgrade Radio-televizije Vojvodine na Mišeluku biće srušeni i uklonjeni u narednih nekoliko meseci.
Ovaj potez jedan je od koraka nadležnih kako bi RTV dobila nove poslovne prostorije.
 
Uprava za kapitalna ulaganja izdvojila je za rušenje 195 miliona dinara putem rebalansa budžeta za 2016. godinu. Ugovor o prenosu novca danas je i zvanično potpisan.
 
Sledeće sedmice očekuje se priprema dokumentacije za tender, a potom raspisivanje tendera i izbor izvođača radova. 
  • m

    18.11.2016 15:43
    nije li to zemljiste predmet restitucije,koliko znam...bice da zele da zbrzaju i prodaju da ne bi morali vracati a vratice tamo neku pogranicnu njivu...
  • Grgolj

    17.11.2016 18:19
    Novu RTV treba da od ukradenih narodnih para sagrade Slobini naslednici. On je glavni krivac za bombardovanje. Pamtim kao da je juče bilo: mesecima je bio opominjan da se ne upušta u kosovsku avanturu. A on se kurčio, preko naših glava. Tako ostadosmo i bez Kosova i bez mostova, a milijarderka Mira se luksuzno ušuškala kod našeg velikog prijatelja Volođe.
  • Yaro

    17.11.2016 17:47
    Da prevedemo
    Od nove godine RTV pretplata ide na 600 dinara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti