FOTO: Uklonili stub da uđu u pešačku zonu pa kažnjeni

Saobraćajna inspekcija i saobraćajna policija danas su reagovali zbog neovlašćenog ulaska u pešačku zonu i uklanjanje stuba koji inače sprečava vozila da uđu na Trg slobode.

Incident se dogodio samo dan nakon što je saobraćajna inspekcija javnost obavestila da je pešačka zona ponovo obezbeđena.

Prema informacijama 021.rs, danas oko 9 časova radnici jednog preduzeća uz pomoć alata uklonili stub koji onemogućava ulaz u pešačku zonu kroz Njegoševu ulicu. Građani koji su našem portalu poslali fotografije navode da su potom ti radnici vozilima ušli u pešačku zonu.

Ovaj slučaj prijavljen je saobraćajnoj inspekciji, koja je izašla na teren sa saobraćajnom policijom i reagovala protiv prekršioca.

"Konstatovano je da je na uglu Njegoševe ulice i Trifkovićevog trga pomeren stub koji štiti pešačku zonu od ulaska motornih vozila. Inspektor je utvrdio koje je lice pomerilo stub i istom prilikom je oduzeo karticu za ulazak u pešačku zonu, zbog njenog nenamenskog korišćenja. Radnici saobraćajne policije su istom prilikom sačinili prekršajni nalog, jer je isto lice nepropisno ušlo u pešačku zonu. Stub je vraćen i učvršćen od prekršioca, koji je napustio navedenu lokaciju", navodi se u informaciji koju je 021.rs dobio od inspekcije nakon intervencije.

U inspekciji navode da će i dalje u saradnji sa saobraćajnom policijom raditi na tome da spreče neovlašćeni ulazak vozila u pešačku zonu.

  • Sale NS

    30.11.2016 09:08
    A ostali ?
    Ne bi bilo loše da nabavite spisak ostalih oji imaju dozvolu za ulazak u takve ulice. Tu ćete, verujem, osim ponekog stanara pronaći dosta kontroverznih korisnika !?
  • cool

    29.11.2016 21:28
    bravo za akciju
  • Centraš

    29.11.2016 18:24
    Ajde, leba ti
    Vajni ugostitelji čupaju isti stub kad im je volja...
    Tu je poštena :Policija, Komunalci, Inspekcija koji se osvežavaju kod istih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti