FOTO: Knjižara BoBo i Novosadsko pozorište poklanjaju predstavu po izboru

Kupovinom u knjižari BoBo, idete na predstavu po izboru iz decembarskog repertoara u Novosadskom pozorištu.
U akciji "I knjiga, i karta za pozorište", koja se nastavlja i u decembru, svi koji kupe knjigu ili nešto iz gift programa u vrednosti od 1.000 dinara, osvojiće dve karte za predstavu po izboru.
 
Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na sajtu knjižare BoBo. Pogledajte asortiman knjižare i naručite preko interneta onlajn.
 
Predstave:
 
Urbi et orbi - 8. decembra
 
 
Predstava "Urbi et orbi" subotičkog pozorišta Deže Kostolanji, u režiji Andraša Urbana, gostovaće 8. decembra. Na Sterijinom pozorju pre nekoliko godina osvojila je Sterijinu nagradu Okruglog stola kritike a Marta Bereš nagradu "Dara Čalenić" za najbolju mladu glumicu. "Urbi et orbi" traje 70 minuta.
 
Vrla nova 2061. - 13. decembra
 
 
Predstava "Vrla nova 2061" NP Subotica, Drame na srpskom jeziku, u režiji Bobana Skerlića. O čemu je "Vrla nova 2061"? Dramaturg Milena Depolo kaže: "Vrla nova 2061. je vapaj. Vapaj građana i vapaj građanima. Da razgrnu šoder prostakluka i beznačajnih informacija. Da napuste naizgled neizbežni krug rutina koje ih izluđuju i ostavljaju lakim metama za pljačku. Da iskorače iz prostora magle & senki koji im aranžiraju cinične oligarhije. I da se vrate sebi. Autentičnom sebi. I da učine svet boljim mestom.". 
 
Mali princ - 20. decembar
 
 
Školska lektira a knjiga za ceo život, u režiji Margarete Taboroši. Seća li se još neko vremena kada smo bili naivni i radoznali? Kada smo širili ruke svetu a on ih isto tako pružao prema nama? Šta se u međuvremenu desilo svetu a šta nama? Do koje mere smo u sebi sačuvali čistotu, i veru u sreću? Ovo je priča o detetu koje živi u nama i koje, valjda, još nije iščilelo iz nas... Tekst Antoana de Sent Egziperija režirala je Margareta Taboroši. U predstavi igra skoro ceo ansamb Novosadskog pozorišta predvođen Agotom Ferenc koja igra Malog Princa.
 
Laka mala - 22. decembar
 
 
Opereta u režiji Radoslava Milenkovića "Laka mala" autorskog dvojca Laslo Silađi/Bela Zerkovic je urnebesna priča o životu na rubu koji nudi ali i oduzima šanse, i nama koji se borimo za svoje parče slobode, makar to bio kofer koji u jednom trenutku zgrabimo uputivši se na železničku stanicu put neizvesnosti. Igra skoro ceo ansambl Novosadskog pozorišta, studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu predvođeni mladom Stanislavom Orlović.
 
Kneginja čardaša - 27. decembra
 
 
Opereta u režiji Margarete Taboroši. "Kneginja čardaša", klasično i - kod publike - omiljeno delo mađarske teatarske tradicije režirala je Margareta Taboroši. Puno plesa, pesme i osmeha.... U glavnim ulogama Agota Ferenc i Livia Banka. Predstava ide uz novogodišnje raspoloženje...
 
Sve predstave koje se ne igraju na srpskom, imaju prevod.
 
Pojedinačna karta je 400 dinara, a za penzionere, đake i studente je 300 dinara. Karta za grupne dolaske na predstave s redovnog repertoara je 200 dinara, a za gostovanja 300 dinara. Grupu čini najmanje pet gledalaca. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.