Smenjen direktor Dečije bolnice u Novom Sadu

Dosadašnji direktor Dečije bolnice u Novom Sadu dr Slobodan Grebeldinger smenjen je u sredu, 7. decembra na sednici Pokrajinske vlade.
Krajem aprila ove godine Grebeldinger, specijalista dečije i vaskularne hirurgije, imenovan je za direktora ove institucije odlukom Pokrajinske vlade, nakon konkursa. Mandat direktora traje četiri godine.
 
Grebeldinger se vratio na mesto načelnika vaskularne hirurgije, a za v.d. direktora postavljena je dr Jadranka Jovanović Privrodski, dosadašnja načelnica Službe za medicinsku genetiku.
 
Grebeldinger kaže za 021 da ne zna zbog čega je smenjen.
 
"Međutim, iza nas je mnogo urađenog u Dečijoj bolnici i jako mi je drago što smo toliko toga postigli. Sada je najbitnije da se nastavi akcija "Magnet za ljubav" jer je sramota da takva ustanova nema magnetnu rezonancu i inkubator za prevremeno rođene bebe", navodi Grebeldinger i dodaje da je ponosan na sve što je do sada urađeno.
 
Više o rukovodiocima u Dečijoj bolnici čitajte OVDE.
  • ludilo

    09.03.2017 19:09
    mozga
    Kakve veze ima kakav je student bio ?? To sto nije mozda bio streber,ne znaci da nije bolji strucnjak od tebe,ogranicena osobo.
  • minerva

    14.12.2016 21:49
    On smenio gospođu sa mesta upravnika pedijatrije, ona kopala i rukama i nogama da dođe u poziciju da smeni njega. Koja je to banda majko mila! Ah, da... zaboravih... on kadar DS, ona SPS. Šta reći, a ostati pristojan?
  • Nervirach

    13.12.2016 21:29
    Dzaba mu preletanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti