Kineski bračni par odbranio prodavnicu u Veterniku od naoružanog razbojnika

Kineski bračni par Fej i Šećen Sun, vlasnici kineske prodavnice u Veterniku, suprostavili su se pljačkašu s nožem, koje nije preostalo ništa drugo nego da pobegne iz radnje.
Prema pisanju "Novosti", incident se dogodio u ponedeljak, 12. decembra oko 19 časova, kada je u radnju upao razbojnik. Kako kaže Fej, nije joj bilo nimalo prijatno kada je počeo da viče: "Daj pare, daj pare...", držeći u ruci nož dužine 20 centimetara. 
 
"I sad mi jako lupa srce, kad pomislim na to. Bila sam kod vrata, krenula sam napolje, jer mi je bilo sumnjivo što nepoznati muškarac tuda nekoliko puta prolazi. Mislila sam da hoće da ukrade bicikl", priča Fej.
 
Dok je njen suprug sedeo za pultom, odmah na ulazu, Fej je krenula napolje, ali se na vratima susrela sa nepoznatim muškarcem, kako ga je opisala srednje visine, obučen u plavu jaknu.
 
"Grubo me je odgurnuo. Onda je nož uperio prema našim glavama, tražeći pare, Šećen ga je uhvatio za ruku, pokušavajući da mu otme nož. Mužu sam govorila da ga ne pušta, a ja sam ščepala napadača, jer Šećen nije mogao sam", dodaje ona.
 
Rvanje je trajalo nekoliko minuta, a napadač je uspeo da se otrgne i pobegne. Dok je pokušavao da mu otme nož, Šećen je zadobio posekotinu na desnoj šaci.
 
Kako je za 021 potvrđeno u Novosadskoj policiji, obavljen je uviđaj i u toku je potraga za napadačem. 
  • Nji-hao

    14.12.2016 11:28
    Bravo, podrška kineskom paru, da ostanu uprkos trenutnim nedaćama.
    Suviše ih je otišlo, što nam mnogo govori i o našoj budućnosti ovde.
    Njihov odlazak znači da je ovde sada gore nego u kineskim provincijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti