FOTO: Konjska balega u centru Novog Sada

Novosađani proteklih dana moraju da zaobilaze konjsku balegu u centru Novog Sada.
Građani koji u večernjim satima šetaju Zmaj Jovinom ulicom žale se da dve kočije sa konjima, koje u u sklopu festivala Novosadski winter fest pružaju usluge Novosađanima, prave problem zbog konja koji nisu opremljeni zaštitnim kesama za izmet. Zbog toga je, kako svedoče fotografije, glavna gradska ulica zamrljana konjskom balegom. 
 
 
Organizatori Winterfesta za 021 kažu da su od fijakerista zahtevali da se obezbede kese koje nose konji, kako ne bi ostajala balega na ulicama i da se mora brinuti o čistoći. Predstavnica organizatora Sandra Zekić kaže da je proteklih nekoliko dana jedan od fijakerista ostao bez kesa i sada se čeka na isporuku kesa iz Mađarske.
 
"Postoje lopate kojima se izmet odmah pokupi. Nijedna balega sigurno nije bila na ulici duže od 10 minuta, koliko je potrebno da fijakeristi okrenu krug, zaustave se i da se balega počisti", navodi ona za naš portal.
 
Očekuje se da će ulice ponovo biti čiste u večernjim časovima čim se nabave potrebne kese, do kraja sedmice.
  • Čučuk Stana

    19.12.2016 11:58
    ....bar se u govna razumemo...konjsko, kereće....od mačke... treba ga lepo ograditi i imenovati.... KONJSKA BALEGA...neće smrdeti kad se osuši a i zima je....i neka se svi uznemireni upoznaju!!
  • qwe

    18.12.2016 07:54
    a gle ovi botovi sto hejtuju, a tacno se poznaju kako pisu. npr ovaj jedan stavlja "!?" na kraju i izjavne i upitne recenice, iako je to gramaticki neispravno
  • 1087

    17.12.2016 01:26
    sto komunalci nebi cistili...ionako ne rade nista po ceo dan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti