FOTO: Begečki naprednjaci sa gradskim čelnicima dogovaraju investicije

U Begeču se pojavilo obaveštenje u kojem lokalni naprednjaci građane obaveštavaju da su sa gradskim zvaničnicima dogovorili gde će se investirati u ovom novosadskom prigradskom naselju.

Na obaveštenju, koje su portalu 021 poslali meštani Begeča, navodi se da je Mesna organizacija SNS-a 11. decembra imala sastanak na kome su imenovali nove poverenike i sa novosadskim funkcionerima odlučivali o tome koje će se ulice sanirati i šta će se još raditi u ovom mestu.

Kako je navedeno, funkcioneri sa kojima su se stranački aktivisti dogovarali su direktor JKP "Put" Dušan Radojčić i Dejan Mandić, kojeg su u saopštenju unapredili u gradonačelnika Novog Sada, iako se radi o novom pomoćniku gradonačelnika, koji je do pre dve nedelje bio direktor Zavoda za izgradnju grada.

- Uz podršku gradonačelnika Dejana Mandića i direktora JKP Put-a Dušana Radojčića dogovorene su sanacije sledećih ulica: Nova 1, Svetozara Markovića, Oslobođenja, Laze Kostića. Obnova košarkaškog i odbojkaškog terena, takođe i plaže na Begečkoj jami. Izgradnja novog igrališta za decu, terena za mali fudbal i košarku kao i malog parka za građane Begeča (Predviđeno mesto za izgradnju - preko puta okretnice) - piše u letku begečkih naprednjaka građanima.

Ovo nije prvi put da lokalni naprednjaci koriste novosadske javne funkcionere u cilju stranačke promocije. Iako je poznato da su Mandić i Radojčić članovi stranke, oni ne bi smeli da se na partijskim skupovima pojavljuju kao javni funkcioneri. Takođe, direktori gradskih preduzeća po zakonu ne bi trebalo ni da su članovi bilo koje stranke.

  • Mitar Mitar

    13.01.2017 16:51
    Uaaa ZIG
  • kaljostro

    16.12.2016 17:27
    ccc
    A otkad je to "pošteni" Dejan Mandić Gradonačelnik?...
  • reno

    16.12.2016 16:57
    jel ima neko pismen od sns kamarile da napise normalno saopstenje? njima je svako drugo slovo veliko, pravopis su mozda videli u izlogu zavoda za izdavanje udzbenika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.