FOTO: Počinje da radi klizalište u Dunavskom parku

U Dunavskom parku danas počinje da radi klizalište "Ledena šuma". Svečano otvaranje zakazano je za 18 časova uz muzički program i vatromet u 21 čas.

U Dunavskom parku su već nekoliko dana ogradama ograničeni prilazi centralnom delu gde se oko jezera nalazi klizalište, a postavljeno je dvadesetak drvenih kućica u kojima će se prodavati hrana i suveniri.

Ulaz u sam park se neće naplaćivati, a ulaznice na klizalište koštaju od 150 do 250 dinara, zavisno od uzrasta i smene. Najavljeno je da će do 15. februara za najmlađe Novosađane klizanje u smeni od 10 časova biti besplatno.

U naredna dva meseca biće organizovan i svakodnevni kulturno-zabavni program.

Održavanje "Ledene šume" plaćeno je iz budžeta grada 5,6 miliona dinara, a organizator je "Kvart medija"..

  • dobrotvorka

    18.12.2016 20:26
    ?!
    TO JE "SANKALIŠTE"! Dooobro su nas nasankali i "OLADILI" sa Ledenom šumom i dočekom NG na Trgu.
  • Detelina

    16.12.2016 20:19
    Klizaliste,ako vec mora da se postavi,je moglo biti na nekoj drugoj lokaciji.Oduzet je gradjanima dobar deo parka,najlepsi deo.Upropastice travnjake,drvece.Uostalom dovoljno je klizaliste na Strandu i Spensu.Sve u slavu novcu.
  • Nervirach

    16.12.2016 17:24
    I vatromet od cijih para? Svasta pitam kada znam odgovor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti