Traže sastanak kod Vučevića pred izbornu Skupštinu FK Vojvodina

Nakon ostavke kompletnog Upravnog odbora i Poslovnog tima i samo dva dana pred održavanje Skupštine FK Vojvodina, iz omladinske škole kluba pozivaju na sastanak svih strana u ovom sporu.

Direktor omladinske škole Duško Grujić je zatražio od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da organizuje sastanak na kom bi bili svi koji su odgovorni za stanje u klubu iz kojeg je u petak otišao i šef straučnog štaba Nenad Lalatović.

Grujić u stvari želi da se u klub ponovo vrati Dragoljub Zbiljić, za kojeg tvrdi da je doneo finansijsku konsolidaciju i da ima jasan strateški plan razvoja, a Vučevića vidi kao nekog ko ima autoritet da utiče na Zbiljića da ostane u klubu.

Vanredna izborna Skupština FK Vojvodina na kojoj će se birati novo rukovodstvo održava se u sredu 21. januara u amfiteatru Spensa i počinje u 16 časova.

  • Shone

    19.12.2016 15:07
    Neko mora da odreaguje,jel ovako se klub sigurno gasi.
  • Analiticar

    19.12.2016 14:54
    Analiza
    Privatizovati klubove, i onda kad im gazda kaze koliko ima za plate, neka biraju. Ne moze se igrati pred praznim tribinama i obecavati fudbalerima plate . neka oni svojom igrom napune stadione, nece biti problema sa nedostatkom para. A trebalo bi vec jednom da prekinu tradiciju dugu 2 veka, namestanje rezultata.
  • Џони

    19.12.2016 13:38
    позориште за рају
    Вучевића звездаша баш брига за Вошу ! Он је ту да штити интерес СНС капитала, и да врати у клуб Вучићеву екипу и екипу грађевинаца, гле чуда баш рекетирану и хапшену од стране тог СНС-а, како би и даље заједно пељешили клуб, и држали га у понизности, пошто прави навијачи Воше немају јавна и приватна предузећа и лову, остаје клуб у колонијалном положају. То је цела сапуница. Сада ће сви да скандирају Збиљо врати се ! јер не смеју да скандирају Вучићу шмекеру ! Клошари ће се продати, а господари ће владати. Као и у целој земљи

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti