U planu povezivanje Novog Sada i Temišvara biciklističkom stazom

Lokalna samouprava u Zrenjaninu ima ambiciozan plan da biciklističkom stazom poveže Novi Sad i Temišvar preko Zrenjanina.
Gradonačelnik Čedomir Janjić kaže da će nastaviti projekat izgradnje biciklističkih staza, a najatraktivnija je od Kleka do rumunske granice, koja će se protezati duž obale Begeja.
 
"Paralelno, pripremamo dokumentaciju i za izgradnju staze od Zrenjanina do Novog Sada", rekao je Janjić.
 
Prema njegovim rečima, na taj način bi se povezale dve evropske prestonice kulture - Novi Sad i Temišvar i omogućio veliki užitak biciklistima.
  • G

    05.01.2017 15:56
    protiv selektivne cenzure!
    @Vlada - nijednom jedinom rečju nisam "nipodaštavao jedan ozbiljan element infrastrukture". Razumljivo je i očekivano da mentalno obolelo lice vidi ono što ne postoji odnosno ono što želi da vidi usled patološke potrebe za revanšizmom i potrebe davanja smisla imaginarnom svetu koje je stvorilo oko sebe, uključujući i stavljanje sopstvenih reči u tuđa usta, nije razumljiv jedino razlog zbog kojeg se ne lečite.
    Ako imate toliku potrebu da komentarišete tekst koji niste razumeli, neophodno je da vam u tome pomogne vaš staratelj odnosno stručno lice vam napisan tekst interpretira na način na koji lice vašeg mentalnog stanja to može da razume. Za to je najpre neophodna sposobnost čitanja sa razumevanjem na iole višem nivou od nižih 4 razreda škole u kojima još uvek ne obrađuju stilske figure, i odmah zatim sposobnost interpretacije pročitanog teksta neinhibisane stanjem svesti.
    Molim vas da se lečite.
  • Vlada

    03.01.2017 19:58
    @Rusofil_IQ0

    Pa komentar ti je i glup koliko i nepismen, ali da bi stekao privilegiju da se neko bavi njegovom sadržinom, moraš prvo da se opismeniš.
  • Rusofil_IQ0

    03.01.2017 15:56
    @Vlada
    Izvinite nisam znao da sam se susreo sa jos jednim pravopisno&gramatickim ratnikom, izgleda nam je to buducnost ove sracije, biciklisti i gramaticki ratnici, cudi me da jos niste svi krenuli cirilicom da pisete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti