Dvočasovna vožnja fijakerom za mališane sutra u Bloku

Ovogodišnji, tradicionalni "Božićni dani" održavaju se sutra kod Mesne zajednice "Omladinski pokret".
Građane i posetioce očekuju kuvano vino i muzika. Za mališane je organizovana dvočasovna besplatna vožnja fijakerom kroz ovaj deo Bloka. 
 
Okupljanje je u ponedeljak, 2. januara u 16 časova ispred prostorija MZ "Omladinski pokret", Ulica Omladinskog pokreta 11.
  • Dragana

    02.01.2017 04:12
    Ne znam ko je na celu cega... To je nasa MZ.. Gomila sadrzaja za klince, za odrasle.. Ma za sve.. Posebne radosti nam priredjuju HAOS animatori sa kojima nasi klinci uzivaju! Nikada nam nista nije naplaceno.. Info za neverne Tome.. Za svaku pohvalu.. Ponosni na nasu MZ!
  • Anđa

    02.01.2017 00:49
    Često vodim unuke u mesnu zajednicu na razna dešavanja. Imala sam priliku da upoznam tu decu koja organizuju ove stvari...sjajni su i ne interesuje me iz koje su stranke. Žao mi je što sutra neću moći doći, ali preporučujem svim a da odu...neće se pokajati.
  • Laloški vals

    02.01.2017 00:28
    Totalno drugačiji od drugih
    Tamo su žuti glavni i moram priznati da rade dobar posao...eh da im je i ostatak stranke kao oni mladi ljudi tamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti