Uskoro jeftinije grejanje u Novom Sadu

Uskoro bi trebalo da pojeftini grejanje u Novom Sadu.
Naime, Skupština grada je na sednici krajem novembra usvojila predlog Novosadske toplane da grejanje pojeftini za 3,79 odsto a topla voda za 2,4 odsto.
 
Ovo će biti drugo pojeftinjenje grejanja i tople vode za godinu dana, nakon što su prošlog leta cene već smanjene za oko šest odsto.
 
Prema predloženom cenovniku, grejanje će biti 97,7 dinara sa PDV-om po kvadratu umesto sadašnjih 101,58 dinara po kvadratu, dok će topla voda biti 248,5 dinara sa PDV-om po kubiku umesto sadašnjih 254,73 dinara.
 
U predlogu odluke o pojeftinjenju grejanja i tople vode Toplana je navela da je smanjenje tražila jer je smanjena cena prirodnog gasa koji je glavni energent koji ovo preduzeće koristi.
 
Novosađani smanjenje cene treba da očekuju u januaru.
  • Liman3

    04.01.2017 22:24
    Pa da treba da ...
    ...poskupi vec bi objavili da je retroaktivno poskupelo od decembra 2016. a ovako samo nam zamazuju oci nama boraniji!
  • NSS

    04.01.2017 13:16
    NSS
    a kakve veze mi iz grada i visespratnica imamo sa odzacarima gospodo iz prigrada...vi lozite a ne mi pa ipak placamo odzacarinu....kakav narod,ne treba nama neprijatelj
  • boki 2

    04.01.2017 12:55
    pa gradjani limana 1 stanove ste kupovali ili dobijali po parijskoj dužnosti sedamdesetih deca nasledjivali pa plaćali kvadrat za 10 dm u slobino vreme liman 1 sve razmaženo a niko ne ulaže u izolaciju već samo kukaju ja sam stan kupio od rada u poljoprivredi (53m2)i posle dve godine izolovao pošto plaćam po potrošnji i sada uživam tokom cele godine kad uzmem prosek plaćam oko 3050din samo treba uložiti u izolaciju 2000 evrova to je jedna godina letovanja pa uložite i nekukajte sve se plaća a i vraća toliko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti