Besplatna podela dečijih auto-sedišta u sredu u Skupštini grada

Auto-sedišta za decu besplatno će biti deljena roditeljima u sredu, 11. januara u Plavoj sali Skupštine grada, u Ulici Žarka Zrenjanina 2.
Sedišta će dobiti roditelji koji su nakon prijave i provere da li ispunjavaju uslove u smislu materijalnog stanja, odslušali predavanja Kancelarije za dečija auto-sedišta održana u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu dece u objektu "Zmaj Ognjena Vuka" Doma zdravlja.
 
Sedišta će se deliti od 10 časova, a tom prilikom sa roditeljima će biti potpisani ugovori. 
 
Kancelarija za dečija auto-sedišta je smeštena u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu dece u objektu "Zmaj Ognjena Vuka" kao rezultat saradnje između Doma zdravlja "Novi Sad" i Centra za promociju bezbednosti saobraćaja. 
  • zvonce

    10.01.2017 15:31
    Trudnicekoje imaju apsolutnu indikaciju za carski rez ne dolaze u skolu za trudnice, jer ne vezbaju disanje zaporodjaj i svasta netso drugo. dakle, i one su diskriminisaneu pogledu informacije o autosedistima.
    Tako da,lupas o lenjosti zena.
  • Marijana

    10.01.2017 13:00
    Sutra ce biti prva od ukupno cetiri podele auto-sedista koje su planirane do kraja marta, tako da ako neko nije bio obavesten jos uvek ima priliku da se prijavi. Uslovi u nacin prijave su na sajtu www.autosedista.org. Za roditelje koji ne posecuju Skolicu za trudnice se organizuju naknadna predavanja, samo prvo treba da se prijave. Najave i obavestenje su preneli skoro svi mediji, kako lokalni tako i nacionalni, ali ponavljam jos uvek nije kasno da se prijavite. Sedista se , kada ih dete preraste , vracaju nazad i ustupaju dalje na koriscenje roditeljima kojima je takva pomoc neophodna.
  • eh

    10.01.2017 00:18
    soc ugrozeni auti
    Nabavka kod ''zemare'' na tenderu i onda dele to sto im ne treba ''socijalno ugrozenim roditeljima sa automobilima''. Hoce li posle deliti i besplatnu ugradnju treceg kupatila socijalno ugrozenim roditeljima sa dupleksima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti