VIDEO: Pokušavaju da prepešače zaleđen Dunav

U proteklih nekoliko dana na zaleđenom delu Dunava kod Novog Sada mogu se videti građani koji pokušavaju da šetaju po zaleđenoj reci.

Reporteri 021.rs bili su među onima koji su videli pojedince koji silaze sa keja i staju na led, šetajući po njemu i praveći fotografije.

Neki od građana koji žive pored reke navode da su videli i ljude koji odlaze dalje od same obale, u pokušaju da prepešače zaleđen Dunav ili jednostavno da vide koliko mogu daleko da prođu.

Iako se niko od nadležnih nije oglasio i upozorio građane da ne pokušavaju da šetaju rekom, 021.rs podseća da je hodanje po ledu veoma opasno, jer je debljina leda tek oko 10 santimetara i lako dolazi do pucanja pod težinom. Takođe, led nije potpuno u zastoju, već se pomera.

Podsetimo, nadležni iz JP "Voda Vojvodine" pokušavaju da angažovanjem broda "Sloga" probiju ledeni čep kod Novog Sada i pokrenu led.

  • Limanac

    15.01.2017 16:01
    Sto bi moj otac rekao : " Prirodna selekcija ".
  • Patakonni

    15.01.2017 08:11
    Bolidi
    Igrarije za FB rizik ove pustolovine je kao ruski rulet sa tri metka.
  • Sremac

    14.01.2017 16:04
    He he he..
    Svaka luda nađe sebi zabavu, reče đavo i sede u koprive.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti