FOTO: Zapalio se kamion "Čistoće" zbog žara u kontejneru

Kamion "Čistoće" - autosmećar zapalio se oko 12 časova na Temerinskom putu zbog ostataka žara i vrelog pepela koji je neko od građana ubacio u kontejner.
Povređenih nije bilo, ali u "Čistoći" navode da je materijalna šteta velika. Požar su najpre pokušali da ugase protivpožarnim aparatima sami radnici, ali je na kraju reagovala i vatrogasna brigada. 
 
"Molimo sugrađane da žar i pepeo ne bacaju u kontejnere, kante i korpe za otpatke, jer takav otpad predstavlja veliku opasnost, ne samo po imovinu JKP 'Čistoća' i Grada Novog Sada, nego i po živote radnika na terenu", poručuju iz ovog preduzeća.
 
 
Kako dodaju, na ovaj način se otežava i redovan posao "Čistoće", odnosno održavanje higijene u Novom Sadu.
  • pero

    15.01.2017 11:58
    Kad vidis da dimi ne uzimaj smece
  • Kek

    15.01.2017 10:19
    Iguman
    Trolluje vas, sta se lozite..
  • /

    14.01.2017 00:15
    /
    a gde ohladjen pepeo da bacaju?

    jel moze po trotoaru umesto soli obzirom da ste u jednom prethodnom clanku dopustili bacanje soli?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti