FOTO: Ponovo požar u Kineskoj četvrti

Napuštene barake u Kineskoj četvrti ponovo je zahvatio požar danas oko 16 časova.
Brzom intervencijom vatrogasaca, požar je ugašen, a povređenih nije bilo.
 
Kako 021.rs saznaje na licu mesta, požar je izbio kada su se zapalile drvene grede, a vatra je obuhvatila krov. U objektu nije bilo struje, a nije poznato da li se neko grejao.
 
 
 
Podsetimo da je u oktobru izbio požar na istoj lokaciji, kada je izgoreo deo Društvenog centra, baraka niže, o čemu opširnije OVDE.
  • /

    30.01.2017 23:01
    /
    ponadao sam se da su beli listici ovaj put namenjeni snsu ali ovi botovi koji su prespavali zadnjih 20g su uporni
  • Salamander

    30.01.2017 22:47
    Isti scenario
    Kao kuce u centru.
    Platili su cigsnims da malo po malo rastavljaju kuce u V.Stajica i na uglu M.Antica, a takvih kuca ima jos.
    Tako su orosle i trscare a proci ce i Radnicku i ceo grad.
    Pale kinecku cetvrt uz istog razloga: rusi i gradi za novce gradjana:
    Mi finansiramo to sranje
    JER CUTIMO
    Treba hitno usrane motke da prorade
    Odmah ce i narkomani nestati
  • Neko iz mase

    30.01.2017 21:42
    Teorije zavere
    Piše da u objektu nije bilo struje, što, pretpostavljam, može da znači kako objekat nije bio nikom dat na korišćenje, drugim rečima, bio je prazan. Palo mi je na pamet da se možda neko od popriličnog broja gradskih beskućnika sklonio unutra i na debelom minusu založio vatru da se zagreje.
    Uzgred, da, vatra ne mora da plane isključivo od strujnih instalacija (naravno da neće ni od vode :)), ali svakako da požar može izazvati plamen vatre koju je neko založio da se ugreje. Ovo se najčešće i dešava u napuštenim udžericama u koje se tokom ledenih dana sklone beskućnici. Uz konzumiranje alkohola, koji je gotovo redovni pratilac, vatra se lako otme kontroli. Prošle zime se ovakav scenario desio u podrumu zgrade u kojoj živim iako, naravno, zgrada nije bila napuštena, ali su svejedno par lokalnih beskućnika uvuklo u podrum, spavalo unutra, grejalo se i izazvalo požar...
    Ne kažem da se sigurno desilo ovako, ali Kineska četvrt u kojoj je mnogo napuštenih i praznih objekata, je dušu dala da u njima sklonište od ovogodišnjih debelih minusa koji traju li traju potraže mnogobrojni beskućnici...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.