Za zamenu sijalica Grad daje 60 miliona dinara

Lokalna vlast će iz budžeta grada ove godine izdvojiti 60 miliona dinara za zamenu sijalica javne rasvete na novosadskim ulicama.

Kako se navodi u programu održavanja javne rasvete, posao održavanja obavlja JKP "Stan", po unapred određenom rasporedu. Predviđeno je da se zamena neispravnih sijalica obavlja po kvartovima dva puta godišnje. Dodaje se da, u slučaju nepredviđenih okolnosti koje bi mogle da dovedu do ugrožavanja bezbednosti, plan može da se promeni.

"Stan" će raditi i na Programu sistemske zamene rasvete i tako će pojedini celi kvartovi, neki mostovi, kao i još 26 ulica, dobiti novu rasvetu.

Kada je vaš deo grada na rasporedu za zamenu neispravnih sijalica ili da li je na spisku onih koji će dobiti novu rasvetu možete pogledati u sledećim dokumentima:

  • Neko

    17.02.2017 15:17
    Pa stubovi sa LED svetiljkama se već nalaze u nekim ulicama - Kisačka npr. Samo, jedan takav stub sa svetiljkom košta preko 1.000€.
  • EvoIJaSamPametan

    17.02.2017 15:07
    Prvo guglaj, pa reci hop
    Gradovi koji su uveli LED rasvetu je polako izbacuju iz stambenih delova.
  • ciki

    17.02.2017 14:31
    Philips blagojevic???Bravo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.