Skoro sav novac za srednje škole ide na izgradnju Muzičko-baletske škole

Novosadska vlast će ove godine gotovo sva sredstva planirana za investicije u srednje škole upotrebiti za izgradnju Muzičko-baletske škole na Limanu IV.

Naime, od planiranih 342,1 milion dinara, za gradnju škole će se upotrebiti 338,3 miliona dinara. Ostatak sredstava od oko pet miliona dinara će otići za tri od 16 srednjih škola, koliko ih ukupno ima u Novom Sadu.

Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" će iz gradske kase dobiti 700.000 dinara za završetak pokrivanja velike kupole i nabavku stolova i stolica, Srednjoj mašinskoj školi je pripalo 1,8 miliona dinara za projektovanje obnove dvorišta, a Tehničkoj školi "Pavle Savić" milion dinara za izradu elaborata neophodnog za završetak fiskulturne sale.

Podsetimo da će iz budžeta Novog Sada biti izdvojeno 221 milion dinara za radove u osnovnim školama.

  • ĐURA

    23.02.2017 14:05
    OD ESTRAD NIŠTA DINARA
    Aaa, znamo da 90% završi na ESTRADI...
    Radni vek Balerina je kratak i Beneficiran...
    Raspitajte se u Pozorištu...
  • Detelina

    23.02.2017 00:30
    Od toliko praznih objekata u gradu koji bi se mogli iskoristiti za namene ove skole i ustedeti novac,bira se gradnja preskupe zgrade.Cudna logika.
  • Mama

    22.02.2017 23:58
    A srednja skola " Laza Kostić " jos uvek nema fiskulturnu salu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti