Gradska uprava satelitski snima Novi Sad

Novosadska uprava raspisala je javnu nabavku satelitskog snimanja grada.

Tender sprovodi Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI), a snimci će se koristiti za potrebe lokalnih organa vlasti i gradskog GIS-a (Geografskog informacionog sistema).

U konkursnoj dokumentaciji se navodi da je površina snimanja 178 kvadratnih kilometara, da pokrivenost oblacima može da bude maksimalno 15 odsto i da se snimanje mora obaviti u periodu bez vegetacije, od marta do aprila 2017. godine.

Vrednost tendera nije poznata, ali kako se radi o javnoj nabavci male vrednosti, troškovi ne bi trebalo da premašuju pet miliona dinara.

  • Loco

    02.03.2017 15:55
    @pan 5er
    Na G.E. najnoviji snimci Novog Sada su iz 24. juna 2016.
  • darko

    02.03.2017 15:19
    @pan 5er
    Ti si jos pametniji . Ne misli se n agoosle street viw nego satelitski snimak. Ovaj trenutno je od prosle godine. Kontam da se svake godine obnavlja. Cini mi se da je nad Beogradom noviji snimak jer se vide BG na vodi u izgradnji
  • Gerga

    02.03.2017 13:57
    Pitam se
    Jel to onaj ministra Davinića, za taj smo platili 30 miliona?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti