Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi 22. i 23. marta na FTN-u

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi - KONTEH, 11. po redu, održaće se 22. i 23. marta na Fakultetu tehničkih nauka.
Sajam organizuju Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka.
 
Sajam studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u Srbiji. Sajam je prvi put organizovan 2006. godine kao inicijativa da se posetiocima pruži prilika za zaposlenje, kao i raznovrsna ponuda stručnih praksi, a kompanijama omogući povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom. 
 
Ove godine, generalni pokrovitelj Sajma je kompanija Vega IT Sourcing, koja se bavi razvojem softverskih rešenja za strane klijente. 
 
U toku Sajma kompanije izlagači će, među kojima se nalaze RT-RK, Naovis, Rendered Text, Levi9, Devtech, EXLRT, TMNS, NovaLite, Microsoft, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce. 
 
Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, informišu o otvorenim pozicijama u tim kompanijama, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana. 
 
Zainteresovani svoj CV mogu registrovati na sajtu www.konteh.org kao i na nekom od CV pultova za vreme Sajma. O svim dešavanjima tokom sajma Konteh više informacija na www.konteh.org.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti