Muzičkoj školi "Isidor Bajić" nagrada za kvalitet rada u obrazovanju

Muzička škola "Isidor Bajić" dobitnik je Velike zlatne medalje za kvalitet rada u obrazovanju, na upravo završenom Sajmu obrazovanja "Putokazi".
U konkurenciji srednjih škola iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, priznanje Muzičkoj školi "Isidor Bajić" dodeljeno je na osnovu ostvarenih rezultata rada škole, koji su propisani Pravilnikom Novosadskog sajma o ocenjivanju obrazovno-vaspitnih ustanova.
 
Neki od kriterijuma za ocenjivanje škola, bili su originalnost i inovativnost, školski časopisi, školski sajt, onlajn promocija, vannastavne aktivnosti, bezbedno radno okruženje, opremljenost učionica i kabineta, uspešnost na takmičenjima i humanitarne i sportske aktivnosti.
 
Članovi Komisije uručili su nagradu direktorki Radmili Rakin Martinović, a ministar prosvete Mladen Šarčević čestitao je školi na velikom priznanju.
  • Lola

    10.03.2017 14:00
    Ne verujem u ove kriterijume znajuci ko je sve dobio nagradu.Sramota.
  • Roditelj

    10.03.2017 10:07
    Čestitam odličnim!
    Pre bih rekao da je kvalitet rada i nagrada nešto što zavisi od profesora do profesora,
    kao i da je podela vi[e nego odličnih i više nego katastrofalnih profesora u muzičkoj školi Isidor Bajić - veoma jasna. Ima nas i nezadovoljnih radom.
  • Gost

    09.03.2017 22:04
    Rad
    Bravo Radmila! Ipak se rad na kraju isplati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.