Uprkos izmeštanju SP u hokeju, klizalište na Spensu radi normalno

Uprava Spensa tvrdi da Ledena dvorana u tom sportsko-poslovnom objektu nesmetano radi i pored iznenadnog otkazivanja, odnosno izmeštanja u Beograd Svetskog prvenstva u hokeju.

Za 021.rs na Spensu su naveli da je tokom vikenda tehnička služba utvrdila da postoje manje tehničke smetnje na sistemu za stvaranje leda i da su o tome obavestili Savez hokeja na ledu Srbije, kao organizatora SP u hokeju na ledu za igrače do 18 godina.

"Tehnička služba Spensa je u najkraćem mogućem roku otklonila navedene smetnje, tako da je Ledena dvorana već u ranim popodnevnim časovima bila spremna za takmičenje, ali je organizator već bio doneo odluku da takmičenje premesti u Beograd. Uprava Spensa žali zbog odluke organizatora da se takmičenje ne održi na Spensu. Svesni smo da je organizator to učinio iz osećaja odgovornosti prema događaju i takmičarima, ali nam je u isto vreme žao što su Novosađani ostali uskraćeni za vrhunski sportski događaj. Spens je od svog osnivanja poznat kao domaćin velikih sportskih takmičenja", kaže direktor Spensa Milan Jarić.

U ovom sportsko-poslovnom centru navode da i građani sada mogu normalno da koriste klizalište.

  • Heroes

    06.10.2017 19:43
    Ne lupaj
    Kakva centralizacija,kada su isti turniri odrzavani u NS poslednje 2,3 godine,sta dizete na politicki nivo situaciju,umesto da uocis problem u svom dvoristu...
  • Marko

    14.03.2017 08:51
    Bruka. Nije u pitanju samo Spens, na gubitkz su i hoteli, restorani , prodavnice. .. citav lanac je u gubitku.
    Hebene birokrate nas kostaju sve vise.
  • Pera

    14.03.2017 07:43
    Za smene retko poplocaju led a kada ti urade izuzetno je neravan a cesto u blizini ograde grbav-valovit. U delu odakle dolaze cevi cesto se vidi bara vode a nije retko da se led blago topi.
    Ja se mogu klizati ali je to daleko od dobrog leda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.