Za decu bez roditeljskog staranja sakupljeno 300.000 dinara

Više od 300.000 dinara sakupljeno je na četvrtoj po redu humanitarnoj trci "Trčim za dečji osmeh" koja je juče održana u Kameničkom parku.

Trku je organizovao Goran Vendlener u saradnji s Omladinskim atletskim klubom "Novi Sad" i Visokom poslovnom školom, a sav novac će biti predat deci bez roditeljskog staranja.

- Kada sam pre četiri godine organizovao prvu trku, hteo sam ljudima da dokažem da turniri mogu da opstanu bez mnogo novca, a da pri tom svi možemo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svake godine je sve više učesnika i ljudi velikog srca koji žele da učetvuju u trci. Sada nam dolaze čitave porodice koje se prijavljuju za različite trke i na taj način pomažu deci bez roditeljskog staranja - kazao je Vendlener.

Inače, pobednici glavne trke na 10.5 kilometara bili su Ognjen Stojanović i Ksenija Bubnjević.

Teme

TRKA

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti