FOTO: Radnici "Čistoće" uređuju dečija igrališta i terene, uklonjena deponija na Klisi

Radnici "Čistoće" počeli su sa uređenjem dečijih igrališta i sportskih terena na otvorenom, u kvartovima u celom Novom Sadu.
U narednim danima na svim igralištima će organizovati "veliko spremanje" i tako ih pripremiti za mališane koji će sa lepim vremenom sve više koristiti ove objekte, navode iz "Čistoće".
 
Iz ovog preduzeća dodaju da su njihovi radnici proteklih dana vanredno čistili divlju deponiju na Temerinskom putu. Iz "Čistoće" apeluju na žitelje Klise, ali i drugih delova grada da smeće ne odlažu na mesta na kojima su već bile divlje deponije, kao i da ne prave nove.
 

Teme

JKP
  • alah se uvalih

    17.03.2017 10:42
    jel neko nekad video da bilo ko osim koje mame i nekih drugih baka koje izvode unuke na igrališe čiste isto?
    na naselju se preko noći na dečijim igralištima skupljaju tinejdžeri (da ne upotrebim neki drugi izraz), ostavljaju iza sebe smeće pa moja mama lepo ujutro donese metlu i čisti da bi moja deca mogla da se igraju (nekada i flašu vode, maramice... if you know what I mean).
    ja u životu nisam videle nekog radnika čistoće da mete, skuplja otpatke, a ne daj bože da se šmrkom malo operu tobogani i ona podloga od gume (šta li je već, ne znam, ne razumem se).
  • XO

    17.03.2017 10:21
    Koja dečija igrališta i terene? Kod mene na Podbari imaju 2 dečija tobogana i 0 terena za košarku/fudbal, ali zato novih zgrada sa 0 parking mesta ima koliko hoćeš. Moram da preskačem automobile kako bi izašao iz zgrade.
  • VM

    17.03.2017 00:20
    Prava slika mentaliteta i karaktera naseg naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti