VIDEO, FOTO: Jeremić "poklonio" mural Novom Sadu

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić posetio je Novi Sad i, kako kaže, poklonio mu mural koji je nedavno, pod nepoznatim okolnostima, prekrečen.
"Na Uskrs počinje novi period u istoriji naše ponosne i dostojanstvene zemlje. Hvala vam na prilici da vam damo ovaj poklon, a hvala vam i na trudu i na veri. Ovo je novosadska Savamala. Ovih Savamala ima svuda po Srbiji i više ih neće biti posle Uskrsa, dajem vam reč", poručio je prisutnima Jeremić.
 
 
Aktivisti ovog kandidata su, preko celog zida na kojem je donedavno bio mural poznatog francuskog strit-art umetnika, koji govori o moći u svetu i društvu, okačili pano na kojem je naslikan taj Remedov mural. Više o muralu čitajte OVDE.
 
 
Kampanja za predsedničke izbore završava se u četvrtak u ponoć, kad nastupa predizborna tišina.
  • Todor

    30.03.2017 10:15
    botoviii
    Aman sendvicari kako vas nije sramota, nista sto nije Vucic uradio ne valja. Svaka cast bilo kome ko ucini bilo sta sto ima za cilj promociju vrednosti, pa i ovom coveku, bez obzira ko su mu preci. Pokazao je da je svetski covek.
  • mizo

    30.03.2017 08:28
    1
    Može mu se, sila je. On nam je vratio mural. A ima i ženu. Vučić samo kad bi znao da ćuti imao bi sto posto glasova pored ovakvih protivkandidata.
  • Мунгос

    30.03.2017 02:01
    Није се ваљда Јеремић усудио да прекречи оног „курца“?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti