Ateisti u Radio kafeu

U utorak će se u Radio kafeu održati tribina udruženja "Ateisti Srbije", pod nazivom "Razumom protiv dogme".            
U utorak će se u Radio kafeu održati tribina udruženja "Ateisti Srbije", pod nazivom "Razumom protiv dogme". Presednik udruženja, Andrija Šrek, kaže za 021 da će tribina biti posvećena promovisanju udruženja, kao i diskusiji o odnosu države prema kritičkom mišljenju.

"Biće reči o samom udruženju, kao i o bitnim temama kao što su odnos države prema ateizmu, negiranju nauke i državnoj promociji praznoverja", kaže ovaj pedijatar.

Na tribini će, pored njega, govoriti i naš istaknuti sociolog, Voja Antonić, kao i profesor Filološkog fakulteta u Beogradu, Ljubiša Rajić. Ovaj događaj počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

  • Hromi Daba

    28.11.2010 02:49
    E, vi crni ateisti, ubiste se dokazujući, a ja kad nekom samo kažem da je darvinova teorija laž...eeeeeee, ko da sam ga prosvetlio, koliko im se to više dopada...i to bez da išta dokazujem, iako o toj teoriji pojma nemam (naravno mislim na obične, normalne ljude, koje baš briga za nauku). I da, naša je stvar hoćemo li da ostanemo glupi, u zabludi i šta već vi još umete da kažete. E, a što se tiče toga da dogmu ne treba učiti decu u školi, i da religija ne treba da bude umešana u državne poslove - e pa vidite: meni baš odgovara da to sve bude tako, i tu dolazi do sukoba naših interesa... Samo što ja mogu da sakupim više ljudi od vas Odnosno, ne ja, pošto mene niko ništa ne pita, već neko naš. I, naravno, mi ćemo da pobedimo! exexexexexexexexe axaxaxaxaxaxaxaxa Ćeraćemo se mi još...(Naravno nemam ni najmanju želju za neprijateljstvom sa bilo kim, ovo kažem kako realno stoje stvari, pošto vi razmišljate RACIONALNO) :)
  • Predrag Stojadinovic

    27.11.2010 18:21
    @Anonimus
    "Opet neka sekta. Smešni su zaista." - najviše volim ovakve komentare i kojima ništa nije pametno rečeno i NARAVNO ništa nije obrazloženo i objašnjeno... Doduše, jasno se vidi da je osoba koja je ovo napisala totalno neobrazovana i krajnje religiozno zatucana kada grupu ateista naziva "sektom"... možda je trebalo da naučiš da je hrišćanstvo u stvari sekta...
  • Marin

    23.11.2010 09:30
    Ups, pogresno sam razumeo! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti