Uskoro počinje popravka novosadskih igrališta

Tokom ovog meseca se mogu očekivati prve sanacije dečijih i sportskih igrališta u ovoj godini, saznaje 021.
Uskoro počinje popravka novosadskih igrališta
Foto: 021.rs

Gradska uprava za komunalne poslove odabrala je firmu koja će do kraja godine održavati ove prostore, a kao i ranijih godina, na tenderu je ponovo izabrano "Lisje".

Ceo posao je vredan 10,4 miliona dinara bez PDV-a.

"Lisje" će tako po nalogu Gradske uprave, popravljati rekvizite na dečijim i sportskim igralištima, postaviti nove klupe i korpe za otpatke i obaviti druge poslove na održavanju ovih prostora.

U Novom Sadu i prigradskim naseljima lokalna uprava se brine o više od 150 dečijih i sportskih igrališta.

  • djacko

    04.07.2022 20:34
    Djacko igraliste, gde su ponikli mnogi dobri kosarkasi i basketasi je potpuno zapostavljeno, ko god da je odgovoran ne radi svoj posao, uopste. Rasklimani kosevi, napukla tabla, betonski teren za kosarku i odbojku koji uzasno izgleda zamaskiran plastikom na kom je vec nekoliko dece dozivelo ozbiljne povrede treba komplet da se renovira, smece na sve strane koje se ocisti mozda jednom u mesec dana, stanje katastrofalno. Al koga briga za najpopularnije sportsko igraliste u gradu, bitnije je unistavanje zelenih povrsina zarad jos jedne baste kafica u centru ili ponekog parking mesta.
  • hihi

    05.05.2017 01:14
    pa dobro, nadam se da će uraditi posao kako treba
    podneću zahtev za informacije od javnog značaja kada završe posao... pa da vidim šta su uradili i koliko su naplatili, malo poređenje sa situacijom na terenu... 100.000 eura je TONA keša za popravke
  • bns

    04.05.2017 23:34
    @Luk
    Baš kao i Luk, ja sam pre mesec dana ostala zaprepaštena stanjem igrališta u Limanskom parku. Najbolji momenat je što su tube-tobogane umesto da donesu novu cev i zamene staru, genijalci koji se bave održavanjem su zatvorili, stavili dasku da neko dete ne bi palo i kraj. Fajront deco, sa igrailšta!
    Ona stara vlast je ovo postavila, a nova nije u stanju ni da održava. Sramota!
    Inače, nečuveno je da u gradu koji takoreći leži na pesku, nema peska u bazenima sa peskom na igralištima. Pa makar toga ima koliko duša ište ovde. Zar je moguće da ni dva kubika peska nije moguće godišnje zameniti kako bi se deca igrala. A ne ovako kad se spuste niz tobogan u bazen sa peskom, od tobogana do peska ima oko 80 cm. Pa ko je lud tu da se spušta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti