Odlaže se akcija čišćenja Oficirca zbog vremena

Akcija čišćenja Oficirca od smeća, najavljena za danas, odlaže se zbog loših vremenskih uslova za narednu nedelju, 14. maj.
Odlaže se akcija čišćenja Oficirca zbog vremena
Foto: 021.rs
U pitanju je treća akcija čišćenja priobalja Dunava koju organizuju Novo kulturno naselje, udruženje Slobodna akcija, Unija studentskih organizacija "UNS", Novi Sad - Omladinska prestonica Evrope 2019, "Novi Sad ima srce" i udruženje Itrasil.
 
Okupljanje je u 11 časova na plaži.
 
Biće obezbeđena određena količina vreća i zaštitnih rukavica, ali se mole građani da ponesu sopstveni pribor, ukoliko su u mogućnosti.
 
Takođe, organizatori najavljuju akciju čišćenja Ribarca za subotu, 20. maj.
  • Veki

    08.05.2017 01:25
    Nije vazno ko odakle dolazi, iz kojeg dela Novog Sada, vazno je da dodjemo i ocistimo nas Oficirac. I ubuduce da svi ociste za sobom. Ne razumem kako mogu tamo doci, uzivati i posle ostaviti rusvaj iza sebe. Da li se tako ponasaju i u svojoj kuci, ko je njih vaspitavao? Pa grehota je tako lepu plazu i prirodu unistavati.
  • Rale

    07.05.2017 16:17
    Proverio
    Hiljade puta,i bio više na toj potencijalno divnoj plaži od tebe,u opkladu.Tako da ne lupam i ne budi nepristojan .
  • Limanac

    07.05.2017 12:23
    A mogle bi nadležne službe da pokose onu džunglu tamo. Oficirac nikada zapušteniji. Mislim na potez prema Šaranu. Ono je leglo krpelja i komaraca, jezivo izgleda. Nikada nije bilo tako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti