Hemijski voz od 14. maja na relaciji Novi Sad - Šabac

Hemijski voz za suzbijanje vegetacije će 14. maja saobraćati na relaciji Novi Sad - Ruma - Šabac umesto Novi Sad - Stara Pazova - Beograd, kako je ranije bilo najavljeno, saopštilo je preduzeće Infrastruktura železnice Srbije.
Hemijski voz od 14. maja na relaciji Novi Sad - Šabac
Foto: 021.rs
To preduzeće je u maju planiralo akciju suzbijanja vegetacije hemijskim vozom koja se periodično sprovodi na prugama po celoj Srbiji i planirano je da traje 19 dana. Zbog vremenskih uslova su promenjene rute tog voza.
 
Voz će 15. maja umesto planirane relacije Beograd - Mala Krsna - Požarevac saobraćati na relaciji Šabac - Ruma - Beograd, 16. maja umesto planirane relacije Požarevac - Zaječar na relaciji Beograd - Mala Krsna - Požarevac.
 
Suzbijanje vegetacije radiće se od 7 sati ujutru. Upozoravaju se svi koji se kreću u blizini pruge da u navedenim danima izbegavaju pružni pojas, kao i pčelari, ukoliko poseduju košnice u blizini kretanja hemijskog voza da ih na adekvatan način zaštite.
  • Pacov

    10.05.2017 19:50
    Vegetacija
    Šta će biti sa silnom vegetacijom koju građani gaje uz prugu, duž velikog dela pružnog toka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti