Od utorka podnošenje zahteva za besplatan boravak u vrtićima "Radosnog detinjstva"

Zahtevi za besplatan boravak dece u vrtićima PU "Radosno detinjstvo" moći će da se podnesu od 1. avgusta.
Od utorka podnošenje zahteva za besplatan boravak u vrtićima "Radosnog detinjstva"
Foto: 021.rs
Zahtevi se mogu podneti do 31. avgusta, radnim danom od 8 do 14 časova, a sredom od 8 do 17 časova, Službi socijalne zaštite "Radosnog detinjstva" u Ulici Pavla Simića 9.
 
Pravo na besplatan boravak mogu da ostvare porodice koje primaju dečiji dodatak ili socijalnu pomoć, koje imaju troje i više dece, ili dete sa smetnjama u razvoju. Zahteve podnose, kako roditelji za novoupisanu decu, tako i roditelji od ranije upisane dece, s obzirom na to da Rešenje o pravu na besplatan boravak važi do 31. avgusta. 
 
Pravo na besplatan boravak ostvaruje se od prvog dana narednog meseca od dana podnošenja zahteva. 
 
Potrebni obrasci, kao i sva obaveštenja, mogu se dobiti u Službi socijalne zaštite telefonom na broj 420-439. Obrasci Zahteva se takođe mogu preuzeti i na sajtu Grada www.novisad.rs .
 
Roditelj može da ostvari pravo i na besplatan boravak deteta predškolskog uzrasta sa smetnjama u razvoju u ŠOSO "Milan Petrović" sa domom učenika Novi Sad. Zahtevi se do 31. avgusta podnose u školi, u kojoj se mogu dobiti potrebni obrasci, kao i sva obaveštenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti