Akcija u CineStar bioskopu, filmska projekcija za samo 160 dinara

Akcija "Dan za 160" održaće se u ponedeljak, 7. avgusta u bioskopu CineStar u TC "Big", kao i u svim CineStar bioskopima u Srbiji.
U okviru akcije, svi posetioci u ponedeljak mogu da pogledaju film po ceni bioskopske ulaznice od 160 dinara.
 
Akcija uključuje i aktuelne bioskopske hitove, kao što su SF spektakl Luka Besona Valerijan i carstvo hiljadu planeta, gde jednu od glavnih uloga igra Kara Delevenj, jedan od najpopularnijih svetskih top modela, ali i pevačica Rijana. 
 
Takođe se izdvaja istorijski film Dunkirk reditelja Kristofera Nolana, u kome glavnu ulogu igra Tom Hardi, te treći nastavak filma naučnofantastične franšize Planeta majmuna: Rat. I najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je Grozan ja 3
 
Cena uključuje i dodatke za 3D, love box, VIP sedišta, dužinu filma i extreme. CineStar je pripremio i poseban meni sa velikim kokicama i gratis pićem.
 
"Ovo je takođe prilika da doživite posebno filmsko iskustvo i u jednom od najmodernijih i najlepših bioskopa u zemlji – Cinestar Novi Sad 4DX –  a iznad svega da već od 475 dinara uživate u jedinstvenim 4DX projekcijama, koje svojim pokretnim sedištima i specijalnim efektima dovode gledaoce u samo središte događanja na filmskom platnu. Savetujemo da zbog sve većeg odziva posetilaca, što pre kupite ulaznicu za 'Dan za 160' tj. za projekcije 7. avgusta  i priuštite sebi nezaboravno letnje, filmsko veče uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar bioskopa", poručuju u CineStaru.
 
Više informacija, kao i kupovina ulaznica moguća je online OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.