Počinje Zima na Sajmu

Završetak godine na Novosadskom sajmu obeležiće manifestacija ''Zima na Sajmu'', koja počinje danas u Hali ''Master'' i trajaće do 30. decembra.
Završetak godine na Novosadskom sajmu obeležiće manifestacija ''Zima na Sajmu'', koja počinje danas u Hali ''Master'' i trajaće do 30. decembra.

Sadržajno, čitavu manifestaciju obeležiće Novogodišnji vašar robe široke potrošnje, kao i programi za najmlađe poput igraonice i luna parka, dok će oni nešto stariji moći da se zabave u vožnji na autodromu, u ''Kući straha'', kao i da se okušaju u pejntbolu na za to specijalno priređenom poligonu, piše list ''24 sata''.

Na Novogodišnjem vašaru proizvode će predstaviti stotinak izlagača. Proizvođači i trgovci će posetiocima ponuditi popuste i rasprodaju robe široke potrošnje, a na tezgama će se naći široka paleta proizvoda, od novogodišnjih poklona, ukrasa za jelku, nakita, igračaka, pa sve do odevnih predmeta.

Na manifestaciji ''Zima na Sajmu'' deci će na raspolaganju biti igraonica i luna park u kojima će aktivnosti biti prilagođenje njihovom uzrastu. Uz to, na bini koja će biti postavljena u  Hali ''Master'', biće organizovani različiti muzički sadržaji za najmlađe, dok će oni nešto stariji moći će da se okušaju u vožnji na autodromu, kao i da osete povišeni adrenalin ukoliko prođu kroz ''Kuću straha''. Udruženje ljubitelja društvenih igara ''Valhala'' organizovaće prezentacije raznih društvenih igara, kreativne radionice, kao i nekoliko performansa.

U sklopu manifestacije održavaće se i akcija ''Otvorena vrata'' Doma zdravlja ''Novi Sad'', tokom koje će svi posetioce biti u prilici da besplatno obave preventivne preglede. Radno vreme ''Zime na Sajmu'' je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

  • sanja

    17.12.2010 10:26
    vasar
    nije tacno to sto pisete svugde u svetu se u okviru sajma organizuje novogodisnji sajam samo sto je ovaj nas sramota i ruglo bila sam juce da vidim i odvedem decu sraamota ljudi bi po onim plakatima zakljucili da imaju sta da vide lunapark...zabava ma sramota ..nabili su cene zakupnine tako da sve ukupno ima 30 standova... i to se zove novogodisnji vasar pa veci je izbor kod svakog kineza nego tamo ako ne mogu da organizuju kako treba nisu ni ovo morali sramota za sajam koliko pruze toliko mogu i da ocekuju
  • 16.12.2010 13:37
    zaboravili ste...
    Sajam je oduvek bio vasarska ustanova. Tek je sa Master centrom pomalo dobio na ozbiljnosti.
    Ali i ja sam kao dete, pre 15-20 godina pohodila isti da gledam dzidza- bidze.
  • Spensovac

    16.12.2010 11:12
    Boze boze
    Pa od kad je Sajam postao vasarska ustanova...
    Krade ideje sa Spensa i to isto radi pod svojim krovom..
    Nemam nista protiv da to rade, jer Spens u malim manifestacijama nema premca, tako da se za njega ne bojim ali zar Sajam ne bi trebalo da organizuje sajmove i kongrese...
    Videla zaba konja di se potkiva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti