Medicinska sestra i dalje štrajkuje glađu

Medicinska sestra iz Doma za stare u Futogu, Dražena Gvozdenović, štrajkovaće glađu sve dok od direktora novosadskog Gerontološkog centra Đorđa Petrovića ne dobije garancije da će ostati da radi u futoškom domu.
Medicinska sestra iz Doma za stare u Futogu, Dražena Gvozdenović, štrajkovaće glađu sve dok od direktora novosadskog Gerontološkog centra Đorđa Petrovića ne dobije garancije da će ostati da radi u futoškom domu.

Na sastanku Petrovića i predstavnika sindikata "Nezavisnost", čiji je Dražena član, nije postignut dogovor.

Medicinska sestra je štrajk započela u ponedeljak, kada su kolege pokušale da je izbace iz Doma u Futogu. Pri tome joj je rečeno da bi trebalo da pređe na novo radno mesto na Novom naselju, za šta nije dobila rešenje.

  • Detelinara

    17.12.2010 14:38
    Mi ne znamo šta se dešava iza ovog štrajka glađu? Možda žena jednostavno ne želi da radi na Novom naselju? Možda stanuje na korak od doma u Futogu i ne putuje joj se na Novo naselje? Svašta se dešava, ima svakakvih (ne)radnika i ja lično ne znam ko je ovde u pravu. Samo kažem da na stvari ne treba gledati jednostrano.
  • Нема

    17.12.2010 06:38
    Фрљање
    Питање за новинаре:
    Зашто употребљавају нетачне и полутачне информације, које су апсолутно непроверене и добивене из једног извора? При томе се још фрљају погрешним називима објеката и радних места. Срамота за куће у којима су ти новинари запослени!
  • 16.12.2010 22:35
    Sture informacije o celoj zavrzlami ove medicinske sestre. Jel' problem u tome sto nije dobila resenje? A ko joj izdaje to resenje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti