Mirosavljev i Obradovićeva najbolji

Veslačica Iva Obradović i strelac Nemanja Mirosavljev, najbolji su sportisti grada u 2010. godini po izboru Sportske asocijacije Novog Sada.
Veslačica Iva Obradović i strelac Nemanja Mirosavljev, najbolji su sportisti grada u 2010. godini po izboru Sportske asocijacije Novog Sada.

Finala na svetskom i evropskom prvenstvu, Ivi Obradović, članici Veslačkog kluba ''Danubius 1885'', doneli su epitet sportistkinje godine, a ova laskava titula pripala je Mirosavljevu kao osvajaču bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u streljaštvu i prvom sportisti iz Vojvodine koji je izborio pravo da učestvuje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

U klupskoj konkurenciji priznanje je dobio odbojkaški klub NIS Vojvodina, a za najuspešnijeg trenera proglašen je šef stručnog štaba vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević. Najbolja ženska ekipa je džudo klub ''Partizan'', a najbolji juniori odbojkaš ''Vojvodine'' Milija Mrdak i kajakašica ''Limana'' Nikoleta Džombeta.

Posebno priznanje uručeno je stonoteniserki u kolicima Borislavi Perić Ranković, osvajačici dve svetske medalje.

  • Bojan

    18.12.2010 07:19
    Bravo Nemanja, stvarno!
    Dakle, covek je treci na svetu, ej, NA SVETU, ali to za nasu javnost bas i nije neka vest :) Ne znam odakle Nemanji snage za sve to, ali stvarno svaka cast!
  • Vaskez NS

    17.12.2010 11:43
    BRAVO Nemanja !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti