FOTO: Osnovci u Beočinu dobili poklone i paketiće od 021

Mališani u Beočinu, učenici Osnovne škole "Jovan Grčić Milenko", dobili su ove nedelje svoje poklon-paketiće koje su donirali Novosađani tokom dvonedeljne humanitarne akcije koju je organizovala Medijska kuća 021.
FOTO: Osnovci u Beočinu dobili poklone i paketiće od 021
Foto: 021.rs
Pakete u vidu garderobe, školskog pribora, igračaka, sredstava za higijenu i ostalog potrebnog za iole lakši život, obrazovanje i igru dobilo je više od 150 dečaka i devojčica iz ugroženih porodica.
 
Poklone su spakovali ljudi zaposleni u školi, koji su iste i lično uručili mališanima.
 
Prikupljanje pomoći za decu u ovoj školi bilo je organizovano zbog velikog broja materijalno ugroženih i mališana koji su na marginama društva. Čak trećina đaka korisnici su socijalne pomoći, dok mnoge porodice nemaju ni osnovna sredstva za život, a kamoli za opremanje osnovaca.
 
Medijska kuća 021 je saopštila da se zahvaljuje svim građanima, firmama i ustanovama koje su odvojili i/ili kupili stvari za poklone. Takođe, posebnu zahvalnost duguje zaposlenima u OŠ "Jovan Grčić Milenko".
  • Filip

    29.09.2017 12:22
    A samo pre 15-tak godina...
    A samo pre 15 godina nas Beocin je bio jedna od najbogatijih Opstina Srbije!?!
    Nije bilo nezaposlenih, nemastine, gladi,..., a onda su dosli "experti" koji su prodali cementaru u bescenje i 2000 gradjana je ostalo bez posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.