Konkurs Novog Sada za izradu mobilnih aplikacija

Konkurs za izradu mobilnih aplikacija koje će doprineti transparentnijem poslovanju javnih službi u oblastima ekologije i kulture raspisan je danas i otvoren za sve zainteresovane.
Konkurs Novog Sada za izradu mobilnih aplikacija
Foto: Pixabay
Pravo učešća na konkursu imaju svi punoletni građani Srbije i pravna lica, u timovima po tri člana, zainteresovani za izradu mobilnih aplikacija u cilјu unapređenja efikasnosti javnih servisa na bazi otvorenih podataka. Svaki tim treba da ima iskustva u razvijanju aplikacija, dizajnu, urbanim problemima ili nekoj od fokus oblasti takmičenja.
 
Timovi/učesnici se prijavlјuju putem registracije OVDE, kao i na WeLive platformi koja se nalazi OVDE.
 
Prvih 10 timova koji se prijave putem registracije na navedeni način ulaze u takmičenje, a obaveštenje o prvih 10 prijavlјenih timova biće objavlјeno na internet stranici Grada Novog Sada i WeLive platformi.
 
Prve tri rangirane mobilne aplikacije od strane Stručne komisije biće nagrađene laptop i tablet računarima.
 
Konkurs je otvoren do 14. decembra, a takmičenje za izradu mobilnih aplikacija "Hackaton" biće održano 16. i 17. decembra u Poslovnom inkubatoru.
 
Detaljnije o konkursu i čitavom projektu čitajte OVDE.
  • Joka

    01.12.2017 11:57
    Smešna vest kao i domet aktuelne vlasti u pogledu informacionih tehnologija.
  • Koma Traidović

    01.12.2017 08:09
    Tako to ide
    Znamo ko u ovoj državi ima monopol na prodaju softvera, čak i kada ga nije sam napravio.
    Nešto mislim, ovo će da bude isti slučaj.
    Za jedno godinu dana ćemo čitati naslov kako je Grad Novi Sad platio aplikaciju 100.000 evra, a programer će se javiti jednog dana kako je dobio čitavih 500 evra.
    Jer, ovaj svet je odavno debelo nenormalan, a mi smo kao i uvek - lideri u svemu.
  • zumzum

    30.11.2017 23:03
    Da im radim ovakav posao i da mi dodele tablet?Sta ce meni to?Radicu za dz. ako naprave jos jedan vrtic,da mi se cuva dete,da moze i zena da mi radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti