Bivša stanica policije na Grbavici možda postane vrtić

Novosadska vlast još nije odlučila šta će uraditi sa prostorom bivše policijske stanice u Ulici Miše Dimitrijevića, i trenutno se razmatra da li bi tu možda mogla da se smesti komunalna policija ili vrtić, saznaje 021.
Bivša stanica policije na Grbavici možda postane vrtić
Foto: 021.rs

Gradonačelnik Miloš Vučević je za 021.rs naveo da još traje postupak preuzimanja prostora nakon što se odatle u septembru iselilo odeljenje policije.

Prema njegovim rečima, Grad i Policijska uprava su formirali dokumentaciju o preuzimanju objekta i sada taj postupak treba da se finalizuje, nakon čega će se odlučiti o novoj nameni objekta.

"Ostalo je otvoreno pitanje da li ćemo ići na to da tamo premestimo komunalnu policiju, ili da taj prostor rekonstruišemo i otvorimo obdanište sa dodatnim sobama, s obzirom na to da ima određene kapacitete i dvorište. To treba da procene oni koji imaju bolju percepciju šta bi tu sve moglo da se organizuje", kaže Vučević za 021.rs.

Gradonačelnik je dodao da će prostor bivše policijske stanice na Grbavici imati neki javni sadržaj i da nema nikavog govora o tome da se taj prostor pretvori i građevinsko zemljište i ustupi nekom investitoru za zidanje zgrada.

  • Strahinja

    06.12.2017 21:29
    Napravite gerontoloski centar umesto vrtica. Dece ionako sve manje, a stanovnistvo zastareva, popunjeni svi gerontoloski centri. Nema ko da brine o starima, svi otisli napolje trbuhom za kruhom, toliko nam dobro ide.
  • ĐURO

    05.12.2017 14:19
    POTROŠILI sve PREDIZBORNR LAŽI
    Pa sada Laprdaju!
  • PERICA ###

    05.12.2017 14:16
    MILI NAŠ, GRADONAČELNIĆE
    Ako ne mogu Policajci i Komunalci u "Renoviranoj Baraci"!?
    Kako mogu Deca!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti