FOTO: Zagrevanje pred Doček, trubači okupirali centar Novog Sada

Desetak stepeni i nedeljni dan uslovili su da brojni Novosađani i turisti 31. decembar iskosite da prošetaju centrom grada, pa je za mnoge doček Nove 2018. počeo još pre 12 sati.
FOTO: Zagrevanje pred Doček, trubači okupirali centar Novog Sada
Foto: 021.rs

Najbučnije je bilo u Ulici Laze Telečkog gde je iz brojnih kafića i klubova muzika odjekivala već od prepodnevnih sati, dok su se celom dužinom Zmaj Jovine i Dunavske protezali trubački orkestri zabavljajući građane.

Bilo ih je čak i u buticima koji su današnji dan iskoristili da uvećaju saldo do kraja godine, ali se čini da su najbolje prošli ulični prodavci crvenih plišanih rogova.

U Dunavskom parku je organizovan poseban program, a najmlađi su sem na klizalištu na otvorenom, mogli da uživaju i interaktivnom koncertu, predstavi i nastupima dečijeg hora i plesnog ansambla.

Svirke su tokom ranih popodnevnih sati organizovane i na Trgu Republike, ali je tradicionalno najveća gužva uz rok svirku bila kod kafane "Bibinjo" na samom početku Riblje pijace.

Sem po kafićima i restoranima, oni koji se večeras odluče da Novu godinu dočekaju van doma, moći će da na Trgu slobode slušaju Plavi orkestar, Darka Rundeka i S.A.R.S, dok je po običaju za ponoć predviđen veliki vatromet.

  • Danijel Kostic Novi

    05.01.2020 18:20
    Novi Sad ima svoje orkestre
    Trubacki orkestri nisu samo iz Guce je ri orkestri iz Novog Sada osvajaju nagrade na drzavnim takmicenjima za sve orkestre iz Novgo Sad velika podrska i pozdrav od Danijela Kostica iz Veselih Momaka
  • Pravo iz centra

    04.01.2018 11:43
    Evo da obavestim drage sugradjane, imam zakazan prijem kod jednog od pomocnika gradonacelnika u utorak 9-tog, pa cemo videti sta ce biti, ne nadam se nicemu epohalnom ali nek znaju da smo kivni i da necemo cutati na onaj uzas koji je, sve se vise mislim, smisljeno organizovan da jos vise poseljaci i dekultivise nas grad. Pozdrav svima, javicu se sa novostima :-))
  • Ns citizen

    02.01.2018 18:42
    E da je meni
    E da su nas samo trubači okupirali bilo bi lako.Al valda ćemo dočekati i oslobođenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti