Grad uglavnom prodaje placeve za kuće

Novi Sad će u toku ove godine građevinske parcele uglavnom prodavati za gradnju stambenih kuća u prigradskim naseljima.
Grad uglavnom prodaje placeve za kuće
Foto: 021.rs

U Programu otuđenja građevinskog zemljišta se navode 32 lokacije koje će biti prodate, pri čemu je 15 namenjeno za gradnju porodičnih kuća do jednog sprata na Adicama, Telepu, Sremskoj Kamenici, Futogu, Kaću i Rumenci.

Među ostalim parcelama, nalazi se nekoliko parcela u radnoj zoni Sever II, namenjenih za privredne delatosti, kao i još nekoliko manjih parcela takođe namenjenih za privredu, pretežno zanatstvo.

Od parcela namenjen za stambenu izgradnju tu je jedna od skoro 400 kvadrata u Kornelija Stankovića (nadeleko od ugla sa Buelavrom Evrope) za gradnju petospratnice sa potkovljem, zatim dve parcele u ulici Bate Brkića (jedan nedaleko od Satelitske pijace, a druga u sadašnjoj ulici Isidore Sekulić) namenjen za gradnju četvorspratnica sa potkrovljem, odnosno petospratnice sa potkrovljem.

U planu je i da se proda parcela na uglu Bulevara Evrope i Aranji Janoša, gde je predviđen stambeno poslovni objekat do osam spratova.

Takođe Novi Sad će ponudi i pracelu na Bulevaru Evrope, otpilike prekoputa Kasarne Jugovićevo za gradnju pumpe.

  • Zeljko

    27.01.2018 10:13
    Kako?
    A zna li neko kako obican smrtnik moze doci do informacije sta se i gde prodaje i po kojoj ceni?
  • /

    26.01.2018 23:08
    /
    muljanje ce vam doci glave

    muljali vas muljavi
  • ggg

    25.01.2018 10:54
    koje kuće, zgrade se grade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti