FOTO: Defile maski ulicama Novog Sada

Maškarada u organizaciji Muzeja Vojvodine održana je danas, a u povorci je bilo oko 1.000 maskiranih učesnika.
Tri najuspešnije maske 23. Maškarade su "Transformers" kojeg je hrabro nosio Tomaš Negru, "Kukuruz" Feher Aleksa, obojica iz Bačkog Petrovca i "Lala i Sosa" iz grupne maske "Vojvođanski kitnikez". 
 
 
  
 
U karnevalskom raspoloženju dodeljena su i priznanja najuspešnijim grupnim maskama, među kojima su se posebno istakle "U potrazi za čoporom", "U čast Đivare", "Narodne nošnje", "Reciklaža nije blamaža", a tokom defilea podeljene su i nagrade pojedinačnim maskama koje su se istakle svojom kreativnošću i interpretacijom maske. 
 
 
 
Po završetku defilea maski, zabavni program održan je u holu Apolo centra, zbog lošeg vremena.
 
 
foto: Muzej Vojvodine
  • LOL

    15.02.2018 09:29
    Ja prvi put cujem za ovaj dogadjaj, ne znam gde je najavljen ali sam siguran da je posao lose odrajen posto niko ni od mojih prijatelja sa decom nije cuo za ovaj maskembal. Radio i online posrtali u zakazali, verovatno greskom organizatora. Ni u skoli mog malog se nista nije spominjalo a dete ooobozava maskembale tako da bi sigurno isli. Steta
  • Hm

    15.02.2018 07:35
    Ovo će biti sve bolje i bolje.
  • Neoplantius

    15.02.2018 05:14
    Lep događaj
    Šteta što sam saznao za maskenbal tek po završetku događaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti