FOTO: Saobraćaj u Novom Sadu usporen zbog snega

Na ulicama Novog Sada ima novog snežnog pokrivača, a slabiji vetar olakšao je rad zimskim službama.
FOTO: Saobraćaj u Novom Sadu usporen zbog snega
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže šef zimske službe "Puta" Gojko Etinski, čisti se bez prekida, tokom noći je posuta so, a zbog slabijeg vetra sneg se zadržava na ulicama.
 
"Oko pet do 10 centimetara novog pokrivača stvorilo se na ulicama, u zavisnosti od lokacije, pa se tako na sremskoj strani stvorilo i do 15 centimetara novog pokrivača. Ulice prvog prioriteta su očišćene i još uvek se na njima radi, a prešlo se na drugi i na treći prioritet - Alibegovac i Karagača, gde ćemo otići sa mašinama u toku dana. Stanje jeste značajno otežano, ali je bitno da nigde nema zastoja", navodi Etinski za naš portal.
 
 
Svi autobusi GSP-a saobraćaju bez planski otkazanih polazaka, navodi za 021 portparolka preduzeća Snežana Jaković. Kako dodaje, saobraćaj je usporen u skladu s vremenom i stanjem na putevima, malo je teže na sremskoj strani, a autobusi saobraćaju na svim linijama, osim do Grabova. 
 
Zimska služba "Zelenila" je sa 145 radnika i 30 vozila mehanizacije od jutros u 5 časova na terenu. 
 
"Dok traje ledeni talas, svi resursi preduzeća stavljeni su na raspolaganje Zimskoj službi. Sneg se uklanja sa autobuskih stajališta, sa staza u parkovima, Petrovaradinske tvrđave, gradskih trgova i prilaza mostovima", navode u Zelenilu.
  • Futog

    28.02.2018 13:50
    Www
    Nikad losije stanje na putevima u gradu!!!
  • e svasta

    28.02.2018 13:15
    Nikad manje snega nije bilo a nikad veci problemi. Grad se raspada
  • Mika

    28.02.2018 11:21
    @zahod
    Ipak se ne bih složila sa vama u ovom slučaju. U ovakvim uslovima na putu i ne treba žuriti. Čak sam prijatno iznenadjena da se više pazi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti