Prodate skoro sve karte za Džibonijev koncert na Spensu

Poznati hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni održaće u četvrtak 8. marta koncert u Velikoj dvorani Spensa sa početkom u 21 čas.
Prodate skoro sve karte za Džibonijev koncert na Spensu
Foto: 021.rs

Skoro sve karte su rasprodane, a kako saznaje 021, Džiboni je odlučio da na svom koncertu u Novom Sadu ne štedi na produkciji, pa će u dvorani biti instalirana još jedna bina. Iako to iziskuje veće troškove produkcije, on smatra da je najvažnije da doživljaj publike bude potpun.

"Prošlo je već šest i po godina od zadnjeg koncerta u Novom Sadu. U međuvremenu su izašle nove pesme, a stare su dobile neku novu zrelost, pa se nadam da će ovaj koncert biti još bolji nego prošli", kaže Džiboni koji je u dosadašnjoj solo karijeri objavio 10 albuma. Upravo su neke od pesama sa prošlog koncerta na Spensu našle mesto i na njegovom live albumu iz 2013. godine.

Inače, još nekoliko karata za novosadski koncert je ostalo i u knjižari BoBo (Miletićeva 45) gde oni koji su zainteresovani ulaznicu mogu dobiti na poklon ukoliko kupe artikle u iznosu od najmanje 1.700 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti