Posao za 100 operatera sa odličnim znanjem nemačkog jezika u korisničkom servisu "Paradox Consultinga"

Novosadska kompanija "Paradox Consulting" raste iz dana u dan, a iz tog razloga, u 2018. godini nudi posao za 100 operatera sa odličnim znanjem nemačkog jezika.
U petoj godini svog postojanja "Paradox Consulting" ima oko 150 zaposlenih, a zbog brojnih projekata, potražnja za novim radnicima na poziciji agenta u korisničkom servisu je sve veća. Plan je da se do kraja godine zaposli 80 radnika za nemačko govorno područje i još 20 za englesko, a taj broj će u narednom periodu rasti. Takođe, ova kompanija se širi i na domaće tržište, te će posla biti i za radnike u korisničkom servisu na srpskom jeziku.
 
Direktorica "Paradox Consultinga" Nikolina Josipović kaže za 021.rs da su trud i zalaganje doveli do toga da im partneri veruju, što je, s druge strane, omogućilo dalji razvitak firme.
 
"Mi smo uvek stremili da nađemo kvalitetne klijente i u tome smo uspeli. Zbog toga se sada još više širimo sa nemačkim govornim područjem, a zapošljavamo i za englesko. To predstavlja izuzetno veliko zadovoljstvo, jer kompanije za englesko govorno područje uglavnom odlaze u Indiju, gde je radna snaga jeftina. Mi u pogledu cene radne snage nismo konkurentni, ali smo izuzetno jaki kada je u pitanju kvalitet i mi smo upravo zahvaljujući tome obezbedili nove projekte i nova radna mesta. Dakle, širimo se sa već razvijenim nemačkim govornim područjem, ulazimo na englesko tržište, a započinjemo i pilot projekat za Srbiju. S obzirom na dosadašnja iskustva, verujem da ćemo i to uraditi kvalitetno i da ćemo se i dalje razvijati", poručuje naša sagovornica.
 
 
Plata u ovom preduzeću je i više nego odlična. Startna zarada je 60.000 dinara neto, radnici su od početka prijavljeni, pokriveni su putni troškovi, a tu su bonusi, kao i mogućnost napredovanja. Radi se sedam i po sati, uz 45 minuta pauze, pet dana u nedelji, a od zaposlenih se traži poštovanje sigurnosnih protokola i odlično znanje jezika. Kako navode u preduzeću, uvek se trude, u skladu sa mogućnostima, da izađu u susret zaposlenima kada je u pitanju raspored rada. 
 
Oni koji su zainteresovani za posao u "Paradox Consultingu" najpre prolaze testiranje posle kojeg se raspoređuju na projekte u skladu sa znanjem jezika. Ukoliko u međuvremenu poboljšaju svoje znanje, isto tako mogu da unaprede i svoju poziciju, odnosno da pređu na nove i složenije projekte. U ovoj kompaniji su svesni da je teško pronaći operatere sa kvalitetnim znanjem jezika, zbog čega su spremni da ulažu u zaposlene pružajući im adekvatne obuke. 
 
  
 
Osim posla u korisničkom servisu, ova novosadska kompanija radi i inženjerski konsalting, a njihovi zaposleni sarađuju sa partnerima širom Bliskog istoka. Međutim, ambicije zaposlenih, menadžmenta i direktorice se ne zaustavljaju na širenju posla korisničkog servisa na brojna svetska tržišta. Uskoro bi u Novom Sadu mogla da nikne nova zgrada, sa brojnim sadržajima koji bi bili na usluzi svim građanima.
 
"Poslovna zgrada je naša velika ambicija. Zgrada će imati sve sadržaje, od zabavišta, restorana, teretane, do adekvatnog prostora za zaposlene, konferencijske sale, parkinga. Ukratko, sve ono što, osim građanima, može da pogoduje i zaposlenima, a na šta firme često zaboravljaju. To su stvari koje su veoma važne ukoliko želite da imate zadovoljnog radnika. Moja želja je da napravim takav koncept u kojem bih ja, da sam radnica, bila zadovoljna, i ka tome stremim", priča Josipović, koja je svoje poslovno iskustvo stekla u Austriji, a sada ga prenosi u Novi Sad.
 
Portal 021.rs posetio je "Paradox Consulting" pre dve godine, kada je u ovom preduzeću bilo duplo manje zaposlenih. Tada, a pokazalo se i sada, atmosfera na radnom mestu bila je odlična. Najbolje radnike očekuju nagrade koje predstavljaju podstrek za dalji rad, a osim toga, organizuju se i zajednička okupljanja zaposlenih, kao i grupna putovanja. Tako su prošle godine radnici "punili baterije" uz rafting na Tari.
 
 
U ovoj novosadskoj kompaniji rade zaposleni starosti od 18 do 60 godina, zbog čega godine ili stručna sprema nisu prepreka za rad u "Paradox Consultingu". Jedino što je potrebno jeste kvalitetno znanje nemačkog ili engleskog jezika i prolazak obuke sa stručnjacima u ovoj oblasti.
 
Zainteresovani mogu da se jave u sedište kompanije koje se nalazi u Kisačkoj broj 3, kao i na mejl office@paradox-consulting.rs ili na telefon 021/66-122-08. Više o kompaniji možete da saznate i OVDE.
  • portir

    26.03.2018 09:29
    Veoma lepa vest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.