FOTO: Odličan posao u Novom Sadu za poznavaoce nemačkog jezika

Dobri poznavaoci nemačkog jezika konačno mogu da upotrebe jezičke veštine u Novom Sadu, ali i u drugim gradovima Vojvodine.

Novosadska firma Paradox Consulting nudi odličan posao za sve koji žele da iskoriste svoje znanje nemačkog jezika na radnoj poziciji customer care support - agent u korisničkom servisu, namenjenog nemačkom govornom području.

Ova rastuća firma sa više od 80 zaposlenih nastavlja da se širi i, prema rečima direktorice Nikoline Josipović, traži zainteresovane da iskoriste sve pogodnosti isplativog, dobro organizovanog radnog mesta u zdravom kolektivu.

Josipovićeva je prepoznala nemački kvalitet i, uz pomoć nekoliko kolega s kojima je ranije radila, isti dovela u Novi Sad i uspešno ga primenjuje.

"Paradox Consulting je firma koja pokriva čitavo nemačko govorno područje - Nemačku, Austriju, Švajcarsku i šire. Naši klijenti su ugledne inostrane kompanije sa dugogodišnjom tradicijom, ogromnim kapacitetima, zadovoljnim korisnicima i zdravim kolektivima. Naš posao je pružanje usluge podrške, pomoći i informisanja kupaca, klijenata i korisnika naših klijenata, putem telefona i e-maila. Skoro tri godine uspešno poslujemo širom Vojvodine, a sa porastom posla, javila se potreba da se dalje širimo - za to su nam potrebni kandidati koji poseduju dobro znanje nemačkog jezika", objašnjava naša sagovornica.

Posao o kojem je reč svodi se na sedmočasovno radno vreme, organizovano u dve smene: ponedeljak-petak od pola osam do 15 i od 15 do 22:30 časova, a šestočasovno radno vreme vikendom, od pola devet do 15 i od 15 do 21:30 časova. Ono što je najvažnije, naglašava Nikolina Josipović, je činjenica da su svi radnici prijavljeni, sa početnom platom od 57.000 dinara neto plus bonusi koji su zaposleni u mogućnosti da ostvare.

Najbolji su u prilici da osvoje i kvartalne nagrade. Tako se koleginica Tijana Sandiki upravo vratila iz Rima, gde je provela tri dana kao najbolja zaposlena u prethodnom kvartalu. Uglavnom su nagrade putovanja, a po želji zaposlenih, tu su i mobilni telefoni, bicikl...

"Naš recept za dobar posao podrazumeva zadovoljnog radnika. Našim zaposlenima se uplaćuje 24-časovno dodatno zdravstveno osiguranje putem Uniqa osiguranja, dodatno penziono osiguranje putem fonda Raiffeisen Future, kao i putni troškovi, a postoji i mogućnost rada od kuće i modifikovanje smena za novopečene majke i druge koji imaju određene potrebe, poput studenata koji su u mogućnosti da rade i skraćeno radno vreme da bi uskladili svoje radne sa studentskim obavezama. Naš kolektiv možda jeste već sada velik, ali je funkcionalan, spretan i vrlo dobro raspoložen i to pokušavamo da održimo prijateljskim odnosima i stalnim druženjima koja su vec odavno prešla u tradiciju. Izuzetno sam ponosna na svoj tim koji je ostao uz mene u najtežim trenucima u prošlosti, kad smo svi ostali bez posla i zajedničkim snagama stvorili jedan izvanredan kolektiv koji napreduje svakog dana. Nikad im se neću moći dovoljno zahvaliti što su verovali u moju viziju da možemo uspeti", navodi Nikolina Josipović.

Objašnjava da nije bilo lako, ponekad na korak od odustajanja, ali kad verujete da možete i kad posedujete kvalitet koji se traži na tržištu, uspeh jednostavno mora doći. "Zbog njih smo tu gde jesmo i ovo je još jedna prilika da im se zahvalim", priča za naš portal direktorica Paradox Consultinga, inače inženjer elektrotehnike po struci.

Za posao se možete prijaviti bez obzira na svoje godine ili stručnu spremu. Potrebno je da posedujete odlično znanje nemačkog jezika, prođete obuku sa stručnim trenerima i počnete da radite u zadovoljnom kolektivu.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu odličnu poslovnu ponudu, javite se u sedište kompanije u Kisačkoj 3 svakog radnog dana, mejlom na office@paradox-consulting.rs ili telefonom na 021/66-122-08

  • ep_20.06

    29.01.2019 16:11
    2019
    Danas je 29.01. a na dati telefon se ne javljaju (od 9 do 16h sam pokušavao).
  • Drugi zaposleni

    03.03.2017 00:04
    Za ovog što zlato spominje
    Da si cemu valjao u toj firmi ne bi davao takav komentar. Pozdrav
  • zaposleni

    09.02.2017 23:48
    NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA......To se baš jako odnosi na ovu firmu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti