Rafting centar "Drina-Tara" - najbolji izbor za adrenalinski odmor

Rafting centar "Drina-Tara" uveliko se sprema za novu sezonu adrenalinske avanture koja zvanično počinje 30. aprila koncertom i velikom žurkom.
Ukoliko želite da na nekoliko dana pobegnete iz gradske buke i odmorite se u prirodi, a pritom uživate u raftingu i tradicionalnij kuhinji, onda je poseta Rafting centru "Drina-Tara" pravi izbor. Centar se nalazi na oko 320 kilometara od Novog Sada, blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a predstavlja najatraktivniju destinaciju kanjona reke Tare, koja je, upravo zbog raftinga već prepoznata u svetu.
 
Ovaj centar raspolaže kapacitetom sa više od 300 ležajeva u dvokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima, a tu su, naravno, i domaća kuhinja, obilni obroci koji se prave na tradicionalni način od organskih namirnica. Sve ovo se nalazi na području koje je na listi zaštićenih područja UNESCO-a.
 
"Ture organizujemo svekodnevno u vidu jednodnevnih ili višednevnih aranžmana na bazi punog pansiona. Naš kamp je izgrađen u planinskom stilu i gostima pruža komfor visokog kvaliteta. Gostima se služi tradicionalna hrana, odnosno jagnjetina sa ražnja, pršuta, kajmak, sir, pite, meso ispod sača, i sve to se priprema na licu mesta. I, zapravo, sav dosadašnji uspeh se bazira na preporukama naših gostiju, koji se uvek rado vraćaju, jer mogu da se upuste u avanturu Tarom, a s druge strane, da se opuste uz komfor koji im pružamo", kažu za 021.rs Borko Todorović i Željko Milutinović, vlasnici Rafting centra "Drina-Tara".
 
 
Novitet koji će dočekati goste ove sezone, a koji pristižu već sredinom aprila, jeste i novi restoran-terasa na tri nivoa, izgrađen na obali reke. Uz to, za goste je obezbeđen besplatan wifi, besplatan parking, kao i tereni za odbojku, fudbal i druge sportove.
 
Rafting Tarom počinje nekih 25 kilometara uzvodno od kampa, a završava se u samom kampu. Licencirani skiperi, koji vode avanture, prilagođavaju se željama posetilaca, pa tako spust može da traje između dva i četiri sata, u zavisnosti od zadržavanja za usputno fotografisanje, kupanje, tuširanje ispod vodopada ili odmaranja… Za ljubitelje još većeg adrenalina postoji rafting tura od 100 kilometara sa noćenjem u kampu u kompletnom prirodnom okruženju.
 
Međutim, osim adrenalinskog raftinga, domaćini su osmislili ponude poput hikinga, odnosno šetnje u prirodi Nacionalnog parka Sutjeska, Jeep safarija, kanjoninga, ATV quad tura, a posebna pažnja se posvećuje i kompanijama koje dođu sa svojim zaposlenima na team building. Njima će uvek na usluzi biti novoizgrađena, dobro opremljena konferencijska sala. 
 
 
Koliko se Rafting centar "Drina-Tara" nalazi na dobroj lokaciji govori podatak da će oni koji se, nakon oprobanog raftinga, odluče i na hiking, moći da posete najviši vrh Crne Gore na planini Durmitor, kao i najviši vrh BiH, Maglić, na Zelengori, koji se nalaze u neposrednoj blizini centra. Zbog ovakvih detalja, kao i adrenalinskog raftinga Tarom, visokih bukova, lepe prirode, u "Drina-Tara" uvek savetuju posetioce i da, ako žele, ponesu kameru kojom bi zabeležili sve doživljaje. 
 
Osoblje Rafting centra "Drina-Tara" je na raspolaganju 24 sata i u svakom momentu je spremno da primi nove goste. Za Novi Sad i Beograd organizuje se i prevoz, a posetioci mogu da u toku vožnje zastanu i posete Mećavnik, Andrićgrad, Manastir Dobrun i druge atraktivne lokacije.
 
Oni koji su spremni na avanturu, a željni odmora, više informacija o ponudi i cenama u Rafting centru "Drina-Tara" mogu pronaći na njihovom sajtu ili pozivom na broj telefona 064/ 420-19-56 i putem e-maila: office@raftingtara.com.
 
  • Paradox

    03.04.2018 20:44
    Idealno za Team Building
    Sjajno mjesto za druzenje i odmor !
    Vrhunska usluga , izvanredna ekipa na celu sa Zeljkom i Borkom.
    Prosle godine smo krenuli da saljemo zaposlene na rafting , ove godine u jos vecem broju !
    Vidimo se !!!
    Sve preporuke .
  • Svaka cast

    03.04.2018 11:39
    Vrh
    Bio sam vec 3 godine u kampu Drina Tara i imam samo reci hvale!!!
    Nastavite tako!
    Ko voli guzvu i zurke, vikend kod njih je za pamcenje, puno gostiju, logorska vatra i svirke uzivo to je stvarno za pamcenje!
    A ekipa koja radi, ja ne znam kako su ih skupili!? Konobari, skiperi to je toliko ljubazna ekipa i jednostavno osetis da si iskreno dobrodosao i pored guzve
  • Miroslav

    03.04.2018 11:18
    fenomenalno
    Idem godinama u ovaj rafting kamp sa porodicom. Od smestaja, hrane, provoda i naravno srdacnih domacina nema niko bolji na celom balkanu. Od ove godine tu je i renoviran restoran nad Drinom i jos mnogo toga. Jedva cekamo da se ponovo vidimo i uzivamo. Pozdrav Borku, Željku i kompletnoj ekipi skipera i ostalog osoblja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.