Popusti u kafićima povodom Dana optimizma

Povodom međunarodnog dana optimizma, danas će u svim novosadskim kafićima koji su članovi Udruženja ugostitelja biti organizovan "happy hour".
Povodom međunarodnog dana optimizma, danas će u svim novosadskim kafićima koji su članovi Udruženja ugostitelja biti organizovan "happy hour". Kako za Radio 021 kaže sekretarka ovog udruženja, Tihana Vidaković, nije poznato kako će koji kafić organizovati svoju verziju happy hour-a, ali da će svi imati popuste i vesele konobare.

"Mi kao udruženje ne utičemo na pojedinačne kafiće kako će obeležiti ovaj datum, ali je izvesno da će ga svi naši članovi, koji su brojni, upriličiti na pravi način. Sad, nekima će happy hour trajati samo sat vremena, a nekima ceo dan", kaže Vidakovićeva.

Naučnici danskog Univerziteta Nortistern i Fakulteta za tehnologiju načinili su svojevrsnu prognozu koja pokazuje da je 17. januar najdepresivniji dan u ovoj godini. Upravo zbog toga se danas obeležava Međunarodni dan optimizma, koji za cilj ima širenje pozitivne svesti i međusobne pažnje među sugrađanima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.