Za održavanje četiri javna toaleta 2,7 miliona dinara iz budžeta

Grad će ove godine izdvojiti više od 2,7 miliona dinara, bez PDV-a, za održavanje četiri javna toaleta u Novom Sadu.
Za održavanje četiri javna toaleta 2,7 miliona dinara iz budžeta
Foto: 021.rs

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji sa tendera Uprave za komunalne poslove, predviđeno je da se u ovoj godini održavaju toaleti u Ulici kralja Aleksandra, na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i na Sunčanom i Beogradskom keju.

Posao je dodeljen firmi "SĐ Higijena Đorđe Stankov", koja je bila i jedni ponuđač.

Osim što će radnici biti angažovani 7.144 časova na njihovom održavanju, s tim da dva toaleta na Keju rade od 1. marta do 1. decembra, u usluge spadaju i troškovi vode, struje i manji radovi na održavanju instalacija.

  • Magelan

    30.05.2018 23:41
    Grad kulture
    Na zapadu ,mislim na Pariz ta usluga je besplatna ,sve je digitalizovano ,dozvoljeno zadrzavanje 20 minuta, automatsko pranje skoljke i dezinfekcija,stednja vode za malu ili veliku nuzdu,zavisi,papir to se podrazumeva;ali nocu se zaklucavaju,radi vandala,Mislim da bi ovi nasi politicari ,gradski; odmah tamo otrcali na racun gradjana da seru,a posle po nama,ali tako nesto nebi primenili za Grad kulture 2021.
  • Poslovna mogućnost

    29.05.2018 09:44
    Stambena zona oko Keja žrtava racije - dvorišta, slučajno nezaključani ulazi, mračniji delovi ulica, su postali javni WC za našu omladinu koja se zabavlja i pije cele noći uz Dunav, a ispod prozora zgrada. Briga i njih i gradske kvazi oce za sugrađane koji žive pod torturom mesecima, već nekoliko godina. Evo prilike za Stankovljevu firmu da čisti izlučevine pijane omladine.
  • Miloš

    29.05.2018 09:07
    Prvatizovat
    Javni, privatizovani toalet, izvor zarade firme STANKOV već deceniju. Sramotno i zna se i prolazi....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.