AAaaa festival 30. juna i 1. jula u Bukovcu i na Stražilovu

AAaaa festival, drugi po redu, održaće se 30. juna i 1. jula u Bike parku Bukovac i planinarskom domu "Stražilovo".
Tom prilikom svi zainteresovani biće u prilici da se isprobaju u ekstremnim sportovima. Ovogodišnji AAaaa festival obuhvata paintball, penjanje uz veštačku stenu, spuštanje zip lajnom, jogu, šetnju kroz Frušku goru (dnevnu i noćnu), airsoft, streličarstvo, mountbike, takmičenje u vuči kanapa, AAaaa trku, takmičenje u lenčarenju, krav Magu, UGRIP Adrenalin zonu, puštanje zmajeva i kampovanje.
 
Takođe, biće organizovano i takmičenje u lenčarenju, a najbolji lezilebović osvojiće nagradno putovanje.
 
Aktivnosti su zbog stalnog prisustva instruktora namenjene kako za iskusnije, tako i za one bez iskustva u ekstremnim sportovima. Svaki učesnik mora biti stariji od 18 godina, mlađe osobe mogu učestvovati, ali uz pismenu saglasnost roditelja.
 
AAaaa festival je dobio ime po osećaju i uskliku koji se javlja učestvovanjem u aktivnostima koje sam festival obuhvata.
 
Više o festivalu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti